Kirjoittaja Aihe: Viskikaakaolta maistuva yötanssi K-12 [Iiro/Kaarina, Vakola]  (Luettu 3883 kertaa)

Poissa Tinppa

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 549
Title: Viskikaakaolta maistuva yötanssi
Author: Tinppa
Rating: K-12
Genre: Romantiikka
Pairing: Iiro/Kaarina [Pikkukaupungin peräkamaripojat K-18]
Disclaimer: Kaikki on itse kehittelemääni.
Warnings: maininta seksistä, vähän kiroilua, kohtuullista alkoholinkäyttöä.
Summary: "Muistatko muuten tän biisin?"
A/N: Tämä perustuu Pikkukaupungin peräkamaripoikiin eli Vakolaan, joka on oma jatkikseni. Tämä on täysin irrallinen itse jatkiksesta, eikä tämä mielestäni spoilaa kyseistä jatkista oikein mitenkään eikä tämä myöskään vaikuta itse jatkiksen juoneen. Tämän voi lukea, vaikkei olisikaan lukenut Vakolaa, mutta kyseisen originaalisarjan lukeminen saattaa avata tätä paremmin kuin ns. "kylmiltään lukeminen". Osallistuu Finin Ficletpakkaan sekä Ficletvitoseen. HYVÄÄ JOULUA KEIJULLE. :-*VISKIKAAKAOLTA MAISTUVA YÖTANSSI

-Kartsa? Nukutko sä?
-En.
-En mäkää.
Yöpöydällä kököttänyt pikkulamppu sytytettiin. Valo häikäisi hetken aikaa Iiron ja Kaarinan silmiä ennen kuin ne tottuivat siihen hämäryyden jäljiltä. Kaarina kierähti sängyllä kylkiasennosta selälleen. Iiro makoili kyljellään tyttöystävänsä vieressä toiseen käsivarteensa nojaten ja katseli tätä vihreillä silmillään. Miehen musta pitkä tukka melkein kosketti Kaarinan kasvoja. Naisen sinivihreänharmaiden silmien katse kohtasi hänen poikaystävänsä katseen.
-Mua ei nukuta, Iiro sanoi pehmeästi ja sipaisi hellästi Kaarinan poskea.
-Ei muakaa. Mä oon vaan pyöriny sängys.
-Sama.
Iiro suuteli Kaarinaa huulille.
-Mulle maistuis viskikaakao, mies sanoi hetken päästä. -Maistuisko sullekin?
-Maistuis.
-Arvasin.
Kaarina ja Iiro hymyilivät toisilleen ja nousivat sängystä. Kaarina heilautti vaaleahkoja, hieman olkapäiden alapuolelle ulottuvia hiuksiaan, asetti silmälasit päähänsä ja seurasi sitten Iiroa keittiöön.

Juomat olivat valmiit tuossa tuokiossa. Kaarina istuutui pöydän ääreen. Iiro napsautti hyllyssä kököttäneen pikkuradion auki ja istuutui sitten samalle puolelle pöytää tyttöystävänsä kanssa. Radiossa soi joku rockbiisi.
-Kippis.
-Kippis.
Mukit kilahtivat toisiaan vasten. Kumpikin otti kunnon kulauksen juomaa.
-Kai sun kaakaossa on tarpeeks viskiä? Iiro huolehti. -Mä en nimittäin mitannu sitä mitenkään.
-On, Kaarina vastasi heti. -Tää on ihan sopivaa.
-Hyvä, Iiro murahti ja kurottautui lähemmäs Kaarinaa voidakseen pussata tätä poskelle.

Radiossa soinutta kappaletta seurasi pari mainosta, joiden jälkeen ilmoille kajahti biisi, jonka sekä Kaarina että Iiro tunnistivat ja jonka he pystyivät yhdistämään tiettyyn tilanteeseen. He vilkaisivat toisiaan hymyillen, minkä jälkeen Iiro nousi pöydän äärestä. Mies sammutti kattovalon, mutta jätti tiskipöydän yläpuolella olevan pikkuvalon palamaan. Kaarina seurasi Iiron touhuja katseellaan.
-Tunnelmavalaistusta, Iiro heitti hymy huulillaan. -Muistatko muuten tän biisin?
-Muistan, Kaarina ilmoitti nyökäten.
-Täähän soi sinä iltana, ku me ajauduttiin ekaa kertaa yhessä sänkyyn.
-Jep.

Iiro hipsi edelleen pöydän ääressä istuvan Kaarinan luo, tarttui tämän käteen ja auttoi ylös. Kaarina ei kauaa ehtinyt ihmetellä, mitä mies aikoi, kun asia kävi selväksi. Iiro kietoi käsivartensa Kaarinan ympärille ja veti naisen lähelleen. Kaarina laski kämmenensä Iiron hartioille, ja he katselivat tiiviisti toisiaan. Kertosäkeen aikana pariskunta intoutui vaihtamaan rakastuneita suudelmia, ja pussailutuokion jälkeen Iiro painoi poskensa vasten Kaarinan poskea ja alkoi laulaa biisin mukana tyttöystävänsä korvan juuressa. Kaarinaa hymyilytti.

Kappale loppui pieneltä ikuisuudelta tuntuneen hetken kuluttua. Tanssiminen loppui, ja Iiro suuteli Kaarinaa hellästi huulille.
-Kartsa...
-No?
-Oot ihan saatanan ihana.
-Nii säki oot.
-Rakastan sua ihan helvetisti.
-Mäki sua.

Pariskunta vaihtoi vielä yhden suudelman, minkä jälkeen jäähtyneet viskikaakaot juotiin loppuun. Musiikki keittiössä vaimeni.

Hetken päästä Iiro ja Kaarina makasivat jälleen vierekkäin sängyssä aivan kiinni toisissaan. Pian huone täyttyi tasaisesta tuhinasta.

Poissa zilah

 • Sydänten kapteeni
 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 2519
 • "Olet tullut laivaan, luumuseni?"
  • Zilahin Kirjasto
Tämä on kyllä ihan saatanan ihana tarina!  ;D Iiro ja Kartsa ovat ehdottomasti yksi suosikkejani Vakolan asukkaista. Minun on tuota pitkääkin tarinaa pitänyt kommentoida ties kuinka monta kertaa, mutta aina se on vain jäänyt. Kiitos kuitenkin tästä iltayötäni lämmittävästä tunnelmapalasta. Muutuin pörröiseksi fluffypalloksi.  ;D


zilah

Poissa Tinppa

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 549
Kiitän kommentista. ;D Iiro ja Kartsa lukeutuu myös omiin suosikkeihini Vakolasta, pakko tunnustaa. Ne on ihan saatanan ihania yhessä. ;D

Lizlego

 • Vieras
En ole vieläkään Vakolaan liiemmälti tutustunut, vaikka ilmeisesti pitäisi, jos se sisältää herkullisia ihmissuhteita. Tämä on kyllä niin suomalaista romantiikkaa. Ei siihen ihmeellisyyksiä tarvita, mutta hahmojen keskinäinen lämpö ja tunne välittyy kyllä niin selvästi, että jähmettyi lukiessa söpöydestä virne huulille.  :) Oot saatanan ihana ja rakastan sua helvetisti on varmasti suomipojan suuhun sopivia lauseita.  ;D

Poissa Tinppa

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 549
Joskus yksinkertaisuudet ja pikkuasiat tosiaan riittää luomaan tunnelman. Ja mun mielestä söpöstelyä [kuten pornoakaan ;D] ei voi ikinä olla liikaa. :P Ja jos Vakolasta pitää jotakin mainita, niin se on kyllä täynnä ihan kaikkea, myös niitä [toivottavasti herkullisia] ihmissuhteita on. :D Kiitos kommentista.