Kirjoittaja Aihe: Tässä [S, raapale, fluffy]  (Luettu 2430 kertaa)

Poissa culliina

  • Pentuprinssi
  • viilee tyyppi
  • Viestejä: 789
  • lasciva est nobis pagina, vita proba.
Tässä [S, raapale, fluffy]
« : 09-01-2014, 13:54:26 »
Author: culliina
Fandom: Darren Shan
Disclaimer: Darren Shan -sarja hahmoineen kuuluu kirjailija Darren O'Shaughnessylle enkä saa tästä rahallista korvausta.

A/N: Ajallisesti sijoittaisin tämän jonnekin Taistelun aamunkoitteessa jälkeen skipaten Sons of Destinyn. Vaikka en varsinaisesti päähenkilöstä pidäkään, minusta häneen liittyy paljon puhuttavia ja koskettavia aiheita. Mahdollisesti jatkan näillä teemoilla vielä myöhemmin ja tämä paisuu rääpälekokoelmaksi.

Characters: Darren
Genre: fluffy
Verba: 100
General: S
Warnings: -

Tässä


Kietouduin tiukemmin liian isoon villapaitaan. Oli talviaamu ja istuin hiljaa lepoluolan seinää vasten katsellen ulos kirpeään pakkaseen, jossa yö hiljaa painui uneen. Nuotio tuprutti edessäni ja viimeiset kekäleet hehkuivat sinnikkään punaisina vasten kuolemaa.

Vuosi sitten makasin kippuralla luolan lattialla täristen kylmästä. Tulit rinnalleni ja käärit villapaitaasi, jonka hihansuut lerputtivat sormieni ylitse ja helma ylsi puoleen reiteen. Siinä lopetin tärinän; sinä teit minusta vahvan.

Enää en tärissyt. Katsoin vain ja kaipasin. Kiersin kanssasi maailmaa, muistoissa ja tulevassa. Puhuin hiljaa äänettömyyteen. Kerroin, että minun oli hyvä olla. Kiitin sinua, sinua ja muita suuria, jotka olitte avanneet nämä polut ja tukkineet muut.