Kirjoittaja Aihe: Mielensäpahoituskerho eli Vittu kun vituttaa || S || Osat 1 & 2 ilmestyneet.  (Luettu 1118 kertaa)

Poissa Tinppa

  • viilee tyyppi
  • Viestejä: 549
Title: Mielensäpahoituskerho eli Vittu kun vituttaa
Author: Tinppa
Rating: Sallittu
Genre: Vitutus, mielensäpahoitus, draama, huumori, tajunnanvirta
Disclaimer: Kaikki on minun lukuun ottamatta selkeitä lainalaisuuksia.
Warnings: Kielenkäyttö
Summary: Vituttaa.
A/N: Arjenläheisiä tilanteita, jolloin voi hatuttaa. Mielensäpahoittaminen kielletty. ;DMIELENSÄPAHOITUSKERHO ELI VITTU KUN VITUTTAA


1.

Vituttaa ihmiset, jotka kuvittelevat olevansa ainoita asiakkaita kaupassa. Pitää jäädä juttelemaan tuttavan kanssa tai ihmettelemään tuotteita kärryt levällään siten, että varmasti koko käytävä on tukossa. Siinä sitten mietit, kierrätkö puoli kauppaa sen takia, että pääset siihen lähihyllyn ääreen vai yritätkö hyvällä.

"Anteeksi..."
Se tunne, kun yrität kuulostaa kohteliaalta ja viittilöidä, että sinun tarvitsisi päästä käytävänvaraajien ohi tai saada joku tuote hyllystä juuri heidän kohdaltaan. Tiedät kuitenkin, että kuulostat vähintäänkin tahattomasti ihan helvetin vittumaiselta, vaikka et ehkä tarkoittaisi. Ja vaikka kuulostaisit hyvin kohteliaalta, niin nämä tötöilijät katsovat sinua erittäin paheksuen ja pihisevät erittäin pöyristyneinä, kun kehtaat tulla siihen häiritsemään.

Poissa Tinppa

  • viilee tyyppi
  • Viestejä: 549
2.

Se tunne, kun astut bussiin ja etsit itsellesi paikan tyhjästä tai lähes tyhjästä kulkuneuvosta. Istut alas ja käperryt oman pääsi sisälle. Bussi tärisee matkatessaan pysäkkien välejä.

Bussi, jossa on vain muutama ihminen sinun lisäksesi, pysähtyy tienposkeen noukkimaan pari matkustajaa sisään. Vilkaiset heitä, kun he astuvat bussin etuosaan ja maksettuaan matkansa alkavat etsiä istumapaikkaa lähes tyhjästä bussista.

Toinen matkustaja päättääkin jäädä istumaan aivan bussin etuosaan, kun taas toinen tuore matkalainen lähestyy sinua uhkaavasti. Ajattelet, että hän istuutuu itsekseen johonkin lähipenkille, mutta samalla päähäsi lipuu ajatus, että älä herranjestas vaan istu minun viereeni.

Kaikki tapahtuu kuin hidastetussa filmissä. Toinen matkustaja, joka on sinulle aivan ventovieras, kiipeää käytäväpenkille sinun viereesi, vaikka muuallakin bussissa olisi reilusti tyhjää. Painaudut mahdollisimman liiskaksi vasten ikkunaa, mutta silti sen ventovieraan olion käsivarsi liimautuu sinun omaan käsivarteesi rikkoen näin henkilökohtaista tilaasi.

Yrität olla ottamatta katsekontaktia vierustoveriin ja katsot joko kengänkärkiäsi tai ikkunasta ulos. Toivot hyvin suuresti, ettei viereesi tahallaan änkenyt ihminen rupea virittelemään kanssasi jotakin pinnallista small talkia. Et nimittäin todellakaan lähtenyt kotoa sen takia, että saisit jutustella mukavia jonkun satunnaisen tyypin kanssa. Sinua vituttaa jo muutenkin valmiiksi se, että sinun piti ylipäätään lähteä kotoa.

Kun olet tiedostanut mielessäsi small talkin mahdollisuuden eli uhan, tajuat äkisti, että sinun pitäisi jossakin vaiheessa nousta pois bussista. Tilanne saa umpiateistinkin rukoilemaan, että poistumisreittisi tukkinut satunnainen kanssamatkustaja jäisi bussista pois aikaisemmin kuin sinä, sillä kehonkielinen vihjailu ja sen STOP-napin painaminen vieruskaverin läsnäollessa on jo lähes liikaa. Ja se vasta liikaa olisikin, jos joutuisit sanomaan, että jäät seuraavalla pysäkillä pois.
« Viimeksi muokattu: 01-06-2021, 21:52:45 kirjoittanut Tinppa »

Poissa Paquette

  • viilee tyyppi
  • Viestejä: 195
Mä aistin tässä nyt oivan mahdollisuuden pahoittaa mieleni siitä, että muut pahoittavat mielensä ihan vääristä asioista. ;D Näissä ekoissa pätkissä kuvatut tilanteet ovat kyllä ihan samastuttavia vielä. Mun viereen ei ole tosin kukaan ikinä tullut tyhjässä bussissa (olisipa outoa jos tulisi, ei kai kukaan sellaista tee ainakaan Tampereella :o), mutta kaikki nuo muut tilanteeseen liittyvät mietteet ovat toki tuttuja.

Jään mielenkiinnolla odottamaan, mikä seuraavaksi vituttaa.