Kirjoittaja Aihe: Rekisteröitymisestä  (Luettu 26123 kertaa)

Lizlego

  • Vieras
Rekisteröitymisestä
« : 11-07-2009, 14:21:26 »
Dääm! Olen nyt laittanut rekisteröinnin ylläpidon hyväksyttäväksi, koska botteja oli vaivaksi asti. Samalla säädin tuon rekisteröinnin yhteydessä vaadittavan kuvakoodin vai mikä lienee se onkaan, maksimitasolle. En olisi halunnut tehdä sitä, koska en itsekään osaa lukea niitä. Jos jollakulla halukkaalla on vaikeuksia rekisteröityä sen takia, lähettäkää viesti meille osoitteeseen admin[ se miukumaku tähän]fifi[dot]arkku[piste]net ja kertokaa millä nimimerkillä haluatte rekisteröityä. Ikävää, että rekisteröintiä on vaikeutettava, mutta mikään muu ei taida auttaa ja viime päivinä on tullut poistettua monta kymmentä bottia.  :P

Jos aktivointi/hyväksyntä kestää kauemmin kuin pari päivää, lähetä ihmeessä sähköpostia ja kerro tunnuksesi, jolla olet rekisteröitynyt.

Me yritetään luultavasti löytää joku järkevämpi tapa, jolla rekisteröinti voidaan hoitaa, mutta toistaiseksi tämä on näin. (Ei ole vieläkään löydetty mitään järkevää tapaa...)
« Viimeksi muokattu: 12-04-2012, 11:46:53 kirjoittanut Lizlego »

Poissa Beelsebutt

  • vähemmän
  • viilee tyyppi
  • Viestejä: 3081
  • malmi
    • Ficciarkisto
Vs: Rekisteröitymisestä
« Vastaus #1 : 16-03-2012, 13:06:24 »
Tällehän ei ole vieläkään löytynyt ratkaisua paitsi se foorumikannan päivitys, joka tulee kun tulee. Ihan vain nostelen tätä topsaa, jotta ihmiset huomaisivat!
Fifi-ficitLJAO3

Lizlego

  • Vieras
Vs: Rekisteröitymisestä
« Vastaus #2 : 12-04-2012, 11:56:39 »
Rekisteröitymiseen ja varmaan muihinkin ongelmatapauksiin liittyen uusi sähköpostiosoite, johon kannattaa ottaa yhteyttä on admin[ se miukumaku tähän]fifi[dot]arkku[piste]net. Neropattia, mutta kolmen vuoden jälkeen tajusin, että 1) tuolla on webmail ja ennenkaikkea, 2) sen saa helposti ohjattua ihmisten käyttämiin sähköposteihin. ::)

Ja selvyyden vuoksi tuon vastaanottajina ovat siis tällä hetkellä minä ja Nappeli.  :) Muutoksena edelliseen siis se, että vastaanottajana en ole yksin minä.
« Viimeksi muokattu: 12-04-2012, 12:01:40 kirjoittanut Lizlego »

Lizlego

  • Vieras
Vs: Rekisteröitymisestä
« Vastaus #3 : 25-05-2012, 21:43:41 »
En tiedä huomaako kyseinen ihminen tätä täältä, mutta jos huomaa niin sinä, joka rekisteröidyit tuossa aikaisemmin nickillä pippuri, minun piti hyväksyä tunnus ja lähettää sähköposti, mutta ilmeisesti onnistuin jotenkin poistamaan sen.  :'( Jos huomaat tämän, niin rekisteröidy pliis uudestaan. Anteeksi kauheasti vaiva.  :'( Ei pitäisi koskaan tehdä mitään tärkeää silloin kun mielessä on painavana jotain ihan muuta.  :P