Kirjoittaja Aihe: MC: Kuinka kapteeni vietellään (Jack/ Stephen) K-16  (Luettu 4589 kertaa)

Poissa zilah

 • Sydänten kapteeni
 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 2519
 • "Olet tullut laivaan, luumuseni?"
  • Zilahin Kirjasto
Nimi: Kuinka kapteeni vietellään
Kirjoittaja: zilah
Fandom: Patrick O'Brianin meriseikkailusarja
Henkilöt: Jack Aubrey/Stephen Maturin
Lajityyppi: Huumorin yritelmää, romantiikkaa
Ikärajavaroitus: K-16
Vastuuvapaus: Minen omista kumpaakaan näistä charmikkaista herrasmiehistä, pahus sentään. He kuuluvat Patrick O' Brianille. Mutta leikkiminen heillä on takuulla sallittua, siksi vahva homoeroottinen lataus näissä kirjoissa on.
Varoitukset: Slashia, seksiä, huonoa huumoria
Kirjoittajan alkusanat: Kuninkaan laivaston kapteeni Jack Aubrey ja lääkäri ja vakooja Stephen Maturin ovat tajunnanräjäyttävän ihana pari, joten pakkohan se oli levittää ficcifregattini purjeet ja purjehtia arvoisan kaksikon kanssa auringonlaskuun... ;D

Yhteenveto: Stephen on lääkärintoimensa ohella myös innokas tutkija, mutta Jackille kelpo tohtorin uteliaisuus on välillä liikaa.


Kertokaahan, mitä pidätte,zilah
Kuinka kapteeni vietelläänJack katsoi ystäväänsä tiukasti. Tällä kertaa hän pitäisi päänsä, vaikka mikä tulisi. Vaikka Stephen kuinka pyytäisi häntä suostumaan, tai katsoisi anovasti noilla aivan liian tenhoavilla silmillään. Kyllä hän sen tiesi, että Stephen oli valjusta ulkonäöstään huolimatta aikamoinen hurmuri ja ymmärsi siksi olla varuillaan. Mutta häntä tämä ei hurmaisi. Varmasti ei.

“...Jack. Ole kiltti. Ajattele, että saatan olla lääketieteellisen läpimurron partaalla. Et kai tahdo olla kehityksen esteenä...?”

“Ei. Olet ystäväni, mutta tähän vedän rajan, ehdottomasti.”

“Mutta Jack. Eihän tässä ole mitään merkillistä. Pelkkä pikku tutkimus vain. Se ei satu, eikä kestä kauan. Et kai ole mikään pelkuri?”

Jack kirosi ääneti. Pahuksen Stephen tiesi aina mistä narusta vetää. Hän oli kunniastaan arka, eikä taatusti antaisi kenenkään nimitellä itseään pelkuriksi.

“Hyvä on, hyvä on! Et kai muuten jätä minua rauhaan. Nopeasti sitten, ennen kuin muutan mieleni.”

Jack riisui housunsa ja asettui pöydälle makaamaan Stephenin ohjeiden mukaisesti. Hän ei voinut estää pientä hermostuksen ailahdusta. Tämä asento ja tilanne tekivät hänen olonsa aivan liian haavoittuvaiseksi, eikä hän pitänyt tunteesta vähääkään. Hänen mielialansa ei kohentunut yhtään, kun Stephen käsiään pestessään selitti mitä aikoi tehdä, sekä myös teoriansa pääkohdat. Kelpo lääkäri oli sitä mieltä, että ihmisen vartalossa oli tiettyjä kohtia, joita tunnustelemalla voisi havainnoida mahdollisia piileviä sairauksia. Jack ajatteli mielessään, että hänen kohtansa voisivat aivan hyvin jäädä tunnustelematta, kiitos vain! Hän kuitenkin pidättäytyi sanomasta vastaan tietäessään sen hyödyttömäksi.

Sitä hän ei uskaltanut edes ajatella, miksi ei ollut lähettänyt Stephenia jonkun upseerin tai kenties matruusin luo tutkimuksiaan tekemään. Koko ajatus vain tuntui tavattoman epämukavalta.

Jack säpsähti, kun Stephen hieroi varoen hänen pakaroidensa välissä olevaa syvennystä, arvatenkin rentouttaakseen häntä. Mutta Jackin nolostukseksi ja suunnattomaksi häpeäksi Stephenin kosketuksella oli täysin päinvastainen vaikutus. Oli todella vähällä ettei hän noussut ja karannut tiehensä ennen kuin mitään kummempaa ehtisi tapahtua. Mutta silkalla tahdonvoimallaan hän pakotti itsensä pysymään paikallaan, kun Stephen varoen työnsi sormensa hänen sisälleen, etsien mitä ihmettä nyt mahtoikin etsiä.

“Shh. Tämän ei pitäisi sattua. Rentoudu, Jack,” Stephen kuiskasi, saaden Jackin miltei purskahtamaan avuttomaan nauruun. Häneen ei todellakaan sattunut. Ei, mikäli kivuksi ei laskettaisi sitä poltetta, joka yltyi hänen lantionpohjassaan kunnes tuntui miltei tuskalliselta.

Onnekseen Jack oli vaivihkaa varannut viereensä puukapulan, jota tavallisesti käytettiin amputoinneissa, jotta potilas ei purisi kieleensä. Miltei nyyhkäisten hän asetti sen suuhunsa ja käytti kaiken tahdonvoimansa pysyäkseen hiljaisena. Stephen ei edes huomannut mitä hän teki, lieneekö ollut tutkimuksestaan niin lumoutunut.

Kun Stephen viimein löysi etsimänsä kohdan ja kosketti sitä hellävaroen, tulokset olivat odottamattomia. Nautinnon ryöppy toisensa perään virtasi Jackin lävitse, kunnes hän näki tähtiä. Niin kovasti kun hän yrittikin itseään pidättää, hän laukesi vihdoin ja jäi makaamaan hervottomana pöydälle. Hän tuskin tajusi, miten Stephen yllättävän vahvoilla käsillään käänsi hänet ympäri, vain nähdäkseen jo hiipuvan kiihotuksen ja laukeamisen jäljet. Jack oli niin nolo, että punastui, mutta Stephen hymyili. Hellävaroen tämä otti puukapulan pois Jackin suusta.

“Jack tiedätkö... äänenvaimennukseen on olemassa miellyttävämpikin keino.”

“Niinkö?” Jack kähisi, miettien mitä pirua tohtori mahtoi tarkoittaa.

Se selvisi hänelle heti seuraavassa hetkessä, kun Stephen kumartui ja suuteli häntä.

FIN.

« Viimeksi muokattu: 22-04-2013, 16:02:59 kirjoittanut zilah »

Poissa Beelsebutt

 • vähemmän
 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 3081
 • malmi
  • Ficciarkisto
Awwwwwwwwwwwwww!!! <3<3<3

Ja hahaa, miksiköhän se Jack ei halunnut, että Stephen menisi kokeilujaan tekemään jonkun muun kanssa ;)


Ihanan hempeää ja samalla niin kovin irstasta, vaikkakin "tieteellisyyden" kaapuun puettuna. Stephen kyllä varppina tiesi, mitä oli tekemässä ;DKiitos <3
- Bbuttis
Fifi-ficitLJAO3

Poissa zilah

 • Sydänten kapteeni
 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 2519
 • "Olet tullut laivaan, luumuseni?"
  • Zilahin Kirjasto
 ;D

Tieteellistä mikä tieteellistä. Arvon tohtori kyllä aina keinot keksii, ja Jack ei voi kun seurata vikisten perässä... Mukavaa että pidit.


zilah

Lizlego

 • Vieras
LOL leffan katsominen elävöitti tätä entisestään. En muistanutkaan miten paljon vihjauksia siinä oli. :D Ja kävi tosi pahasti sääliksi Stepheniä, kun se ei koskaan päässyt kunnolla tutkimaan Galapagossaaria. Jackin oli jo sen vuoksi annettava periksi Stephenin harrastuksille ja tieteelliselle kiinnostukselle.  ;D

Poissa sulo

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 122
Reaktio tähän tekstiin on kyllä ehdottomasti  ;D

Stephen on tässä niiiiiin IC! Asiallisuuden ja pidätetyn kiihkon yhdistelmä, tieteellisyyteen verhottuna. Aijee! Kyllä lääkärileikit on <3
Tarjolla oleva opintojakso: Pessimismin perusteet, 5 op.

Poissa zilah

 • Sydänten kapteeni
 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 2519
 • "Olet tullut laivaan, luumuseni?"
  • Zilahin Kirjasto
Ja kävi tosi pahasti sääliksi Stepheniä, kun se ei koskaan päässyt kunnolla tutkimaan Galapagossaaria. Jackin oli jo sen vuoksi annettava periksi Stephenin harrastuksille ja tieteelliselle kiinnostukselle.  ;D

*Reps*  Puhut kyllä kalliita sanoja, Liz raksu. Tämä voisi tosiaan tapahtua joskus elokuvan jälkeen, jolloin Stephen saisi sopivan korvauksen/koston, kun Jack ei pystynytkään pitämään lupauksiaan. Ja olihan niitä vihjauksia. Kirjoissa puhutaankin sitten ihan asiaa... :D

Lääkärileikit ovat aina <3, Sulo. Siksi kai minä näistä tohtoriparituksista niin pidänkin, sekä tästä että Holmes/Watsonista.


zilah

Poissa Celeporn

 • saukkolaatikko
 • superhessu
 • Viestejä: 1701
 • destiel = lets die
  • Insanitorium
Vs: MC: Kuinka kapteeni vietellään (Jack/ Stephen) K-16
« Vastaus #6 : 14-11-2015, 16:22:26 »
Olen ihan superahdistunut elämästä ja uutisista ja oikeastaan kaikesta, joten oli ihanaa muistaa täällä olevan tarjolla zilahin siirappimeri. Mitä loistavinta lääkettä! Lukaisin tuolta muutaman muunkin ficcisi samaan syssyyn, näissä söpöisissä tunnelmissa oli kiva lilliä ihan kunnolla.

Lainaus
etsien mitä ihmettä nyt mahtoikin etsiä

Repesin tälle ihan täysillä, oh god mikä heitto! :''D  Tykkäsin tässä muutenkin kovasti siitä, miten Jackin asenne tuli ilmi pienillä sanavalinnoilla, se alun kieltäytyminen ja perustelut siihen oli kirjoitettu jotenkin tosi hauskaan sävyyn.

En nyt oikein osaa sanoa muuta kuin kiitos, näistä tulee väkisinkin lämpöinen fiilis <3
Oedipus was the first motherfucker.
- Bo Burnham

I want to shave your head and eat your hair like spaghetti.

Poissa zilah

 • Sydänten kapteeni
 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 2519
 • "Olet tullut laivaan, luumuseni?"
  • Zilahin Kirjasto
Vs: MC: Kuinka kapteeni vietellään (Jack/ Stephen) K-16
« Vastaus #7 : 15-11-2015, 00:01:22 »
Siirappimeri!  ;D No eipä kai tätä minun ficcituotantoani voi tuota osuvammin kuvailla. Ja mikäs siinä. Minä tykkään kirjoittaa ja lukea siirappia, siinä se.

Jack ja Stephen ovat ihana pari. Paljolti siksikin, kun Stephen on älyllisesti aivan ylivoimainen, mutta silti tunnustaa Jackin ansiot niin laivan kapteenina kuin ystävänäkin... ja rakastaa tätä hellästi. Juuri vastakohtaisuudet sekä molemminpuolinen hyväksyntä ja kiintymys tekevät parista niin kiehtovan.

Kiitos itsellesi. On mukavaa, että joku tänne luomaani siirappimereen uskaltautuu välillä lillimään.  ;D


zilah