Arkisto > Vanhoja keskusteluja

Elokuvat, TV-sarjat, pelit, sarjakuvat? - 26.4. asti aikaa äänestää!

(1/3) > >>

Beelsebutt:
Vaihtoehto 1
Fanfiktio >
- Elokuvat, TV, pelit
- Harry Potter
- TSH
- Muut kirjat & sarjakuvat
- RPF
- Crossoverit
- Fanart

Vaihtoehto 2
Fanfiktio >
- Elokuvat, TV, pelit, sarjakuvat
- Harry Potter
- TSH
- Muut kirjat
- RPF
- Crossoverit
- Fanart

Vaihtoehto 3
Fanfiktio >
- Elokuvat & TV-sarjat
- Pelit & sarjakuvat
- Harry Potter
- TSH
- Muut kirjat
- RPF
- Crossoverit
- Fanart

Vaihtoehto 4
Jokin muu vaihtoehto, mikä?
Äänestää voi perustelemattakin paitsi vaihtoehtoa 4 (tietysti). Tosin jonkinmoinen perustelu voisi tuoda asiaan uusia näkökulmia ja herättää hedelmällistä keskustelua.

Sana on vapaa.

zilah:
Äänestin vaihtoehto 1:n puolesta, mutta hetken aikaa piti harkita, olisiko kolmonen ollut parempi. Päädyin kuitenkin ratkaisuuni, koska minusta pelit ja sarjakuvat samalla osastolla kuulostaa hieman keinotekoiselta. Tuo ykkösen muut kirjat&sarjakuvat-osasto on minusta parempi, samoin kuin saman vaihtoehdon Elokuvat, TV, pelit-osasto.


zilah

Beelsebutt:
Ai niin, mä unohdin kertoa oman kantani ;D

Äänestin kans yköstä, koska tällä hetkellä taitaa olla yks ficci mikä meneen tohon kategoriaan, joten ei tarvetta useammalle osastolle. Ja voihan niitä tehdä lisää sitten, jos tarvetta tulee :)

Celeporn:
Äänestin kolmosta.

Kakkonen oli minulta täysin poissuljettu vaihtoehto, koska en millään pysty näkemään ko. osastoa sarjakuvien paikkana. Harkitsin kyllä pitkään ykköstä, koska nyt tosiaan on vielä aika hiljaista eikä tyhjiä osastoja tarvita lisää, mutta kallistuin sitten kuitenkin ajattelemaan pidemmällä tähtäimellä - helpompaa pystyttää omat osastot nyt kuin alkaa sitten myöhemmin tonkimaan siirrettäviä tekstejä muilta osastoilta.
Ja minä jostain syystä miellän pelit ja sarjakuvat niin samanhenkisiksi noin yleiseltä olemukseltaan, että näkisin ne ihan helposti samalla osastolla.

Beelsebutt:
Lopetetaanko tääkin äänestys kuun lopussa eli ensi tiistaina? Vai ootellaanko vaikka ens viikon sunnuntaihin asti tuloksia?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta