Ajankohtaista > Tietoa foorumista

Palauteloota - risuja ylläpidolle!

(1/22) > >>

Beelsebutt:
Ylläpito = värkkääjät & superhessut


Tähän topikkiin saa sanoa, jos ylläpito on/ei ole toiminut niin kuin pitäisi. Tällä haetaan mieluummin negatiivisia kommentteja tai ainakin kehitysideoita. Eli tänne saa siis rutista, jos joku tekee niin kuin ei pitäisi. Tai pahempaa, ei tee niin kuin pitäisi! :D


Jos ujostuttaa, voi palautetta pistää vieraana ja nimettömänä tai laittaa yksäriä (sillon ei oo nimetön, mutta muut käyttäjät ei nää rutinaa) värkkääjille.
// Bbuttis editoi vanhan mailin pois.

Lizlego:
Aaargh!  ;D Mä tunnen itseni ennätystahtia kauheaksi vastarannan kiiskiksi jo täälläkin, mutta musta tämä ei ole hyvä juttu tämä palauteloota. Totta kai palautetta otetaan vastaan, mutta mieluiten sitä palautetta annettaisiin spontaanisti siinä topicissa, mitä asia koskee ja sillä osastolla, missä mättää tai vaikka yksärillä. Mä tiedän, että sä olet järjestyksen kannalla, mutta mä pelkään, että liika organisointi tappaa spontaanin osallistumisen. Ehkä nussin nyt tätä pilkkua, mutta tällaiset lootat tuntuvat muutenkin vain eriyttävän ylläpidon erilliseksi osaksi. Eikö tätä jotenkin saisi toimimaan ainakin toistaiseksi niin, että mitään erillistä lootaa ei tarvittaisi? Ja mä en todellakaan itse halua, että kun tänne tulee joku rutisemaan mistä tahansa aiheesta, seuraavat heti tulevat kehumaan, koska kokevat että se on tasapuolista.  ;D

No nyt mä ainakin tiedän, miksi saan kaikista asioista aikaiseksi väittelyn... ;D

Beelsebutt:
Mun puolesta voidaan ottaa toi "ruusuja" kohta pois ja jättää tää risulootaksi. Aattelin vain, että olis selkeempää, jos olis joku paikka, minne voi valittaa yleisemmin vaikka jonkun värkkääjän tekemisistä (esim. voit valittaa, että oon liian hektinen ;)).

Totta kai valittaa saa missä vain, mutta joillekin valituksille ei väldesti oo mitään paikkaa, joten ne valitukset voi pistää tähän?

Lizlego:
No joo, ehkä se on hyvä niin, että on joku yleinen valituspaikka.  :D Vakiosti alan angstata tässä ja avautua.  ;D

Celeporn:

--- Lainaus käyttäjältä: Lizlego -  23-03-2009, 15:09:06 ---Totta kai palautetta otetaan vastaan, mutta mieluiten sitä palautetta annettaisiin spontaanisti siinä topicissa, mitä asia koskee ja sillä osastolla, missä mättää tai vaikka yksärillä. Mä tiedän, että sä olet järjestyksen kannalla, mutta mä pelkään, että liika organisointi tappaa spontaanin osallistumisen.

--- Lainaus päättyy ---

Älä nyt - kyllähän esim. Finissäkin on ne tietyt topicit valittamiselle, mutta eihän se ininä ikinä pysy niissä parissa paikassa. Siellähän on tapeltu (ja tapellaan kai edelleen) ympäri foorumia, ja kun meillä on täällä ehkä maailman aktiivisin valittaja mukana toiminnassa, niin en usko, että huolta tähän topiciin jumahtamisesta on  ;D
Sitä paitsi musta on hyvä, jos on joku tällainen yleinen laari, mihin voi vinkua ihan mistä tahansa, koska kaikelle ei aina ole omaa topicia, johon ruikuttaa.


// No niin, taas ehdittiin postata ennen mua...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta