Fanifiktio fandomeittain > Sherlock Holmes

Viaton villapusero (John/Sherlock, pohdiskelua huumorilla, K-7)

(1/1)

Beelsebutt:
John katsoi jälleen laatikkoon uskomatta vieläkään silmiään.


Nimi: Viaton villapusero
Kirjoittaja: Beelsebutt
Esilukijat: jossujb & Pics
Päähenkilöt: John/Sherlock (?)
Lajityyppi: pohdiskelu huumorilla
Sanamäärä: 221
Haasteet: Kirjainnumerohaaste
Ikäraja: K-7


Tää ficci on odotellut keskeneräisissä pitkään, vaikka en sitä juuri nyt editoidessa muuttanut. Tässä on sen verran insideläppää, että Johnin ihanainen villapusero joulukohtauksessa jaksossa S02E01 eli 'A Scandal in Belgravia' olisi Sherlockin antama joululahja. En ainakaan transcriptistä löytänyt mainintaa, että tämä olisi canonia, joten olkoon fanonia. Punaiset bokserit sen sijaan on vahvasti fanonia, niistä voi lukea enemmän täältä. Ikäraja tulee tavallaan rivien välistä, tässähän ei tapahdu yhtään mitään.

Ficci on alusta alkaen suunniteltu tuohon yllä mainittuun Kirjainnumerohaasteeseen, joten sanoja on tasan 221 ja viimeinen sana alkaa B-kirjaimella. Eli 221B, you see? :)

Kiitos Jossulle ja Picsille vilkaisusta sekä sitä seuranneesta henkisestä tuesta <3

Hox! En omista Sherlock Holmes -fandomia enkä sen hahmoja. Kunnia lankeaa niin Sir Arthur Conan Doylelle kuin Steven Moffatille & Mark Gatissille. En tahdo ficilläni tuottaa mielipahaa tai harmia kenellekään enkä tienaa tällä puupennin palastakaan.
Viaton villapuseroTapaninpäivän aamuna löytyi vielä yksi paketti. John huomasi sen ensin, mutta Sherlock oli nopeampi.

"Kenelle se on?"

Sherlock avasi kiiltävänmustan kannen ja tuijotti sisältöä hetken. Sitten hän sulki laatikon ja viskasi sen Johnille.

"Sinulle."

John istahti nojatuoliinsa ja raotti kantta. Ei. Tämä ei voinut olla totta. Hän vilkaisi silmäkulmastaan Sherlockia, joka oli heittäytynyt pitkäkseen sohvalle ja peittänyt kasvonsa käsivarrellaan. Sitten hän katsoi jälleen laatikkoon uskomatta vieläkään silmiään.

Paras lahja oli tullut jo ennen juhlia; lämmin ja värikäs villapusero, jonka John oli pukenut ylleen tajuamatta lainkaan, millaisen myrskyn se saisi aikaan. Rouva Hudsonin äänekäs ihailu oli jäädyttänyt Jeaneten katseen, niinpä pelkkä villapusero oli tuonut lopulle alun.

Näin jälkeenpäin John ymmärsi paremmin, sillä rouva Hudson oli kertonut ennen lähtöään, mitä vaatelahjat merkitsivät ja kuinka Sherlock oli halunnutkin nähdä lahjansa Johnin yllä.

Puseroa enemmän John kuitenkin arvosti elettä. Sherlock oli vaikea persoona, mutta ainakin hän yritti olla vähemmän oma itsensä. Oli Johnilla omakin lehmä ojassa, ja sen kantturan Jeanette oli nostanut pöydälle lähtiessään lopullisesti.

Tarkoittiko uusi lahja todellakin sitä mitä John luuli?

Laatikossa ei ollut korttia, joten hän ei voinut tietää, kenelle se alun perin oli tarkoitettu. Halusiko Sherlock todella nähdä hänet pukeutuneena näihin vai oliko kyseessä sattuma?

Sherlock alkoi naputtaa hermostunutta rytmiä sohvan selkänojaan, ja sen myötä John teki päätöksen. Hän avasi laatikon kannen kolmannen kerran ja tarttui siististi viikattuihin, joulunpunaisiin boksereihin.


Hox!
Ehdin tän jo Tiimalasiinkin postaamaan, kiitos Lizille kommentista =)

Hoxox!
Btw. Johnin Red Pantsit ovat alun perin reapersun-nimisen fanartistin kehitelmä. Ne esiintyivät ensimmäistä kertaa eräässä nsfw-teoksessa ja saavuttivat syystä tai toisesta järjettömän suosion. Sen jälkeen idea on levinnyt ympäri nettiä.
[muistutti Sisilja mulle postaamisen jälkeen, sillä olin jo unohtanut yhteyden.... poor demented me :F]

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta