Ajankohtaista > Adminvaalit

Adminien luottamusäänestys

(1/2) > >>

Lizlego:
Olen vääntänyt tätä äänestystä varmaan jo pari tuntia. Kompetenssi on selkeästi koetuksella. ;D Joka tapauksessa yksi uusi admin tarvitaan, joten ennen kuin metsästetään mitään uutta, selvitetään vanhojen kohtalo. Mitä mieltä? Sitä ei kannata tässä äänestyksessä nyt miettiä, että löydetäänkö tänne uusia admineita, koska ei Fifiä jätetä heitteille, vaikka väki täällä olisikin sitä mieltä, että nykyadminit on syytä vaihtaa.

Ja jos joku miettii tuota vaihtamista ihan käytännössä niin kyllä sekin onnistuu henkilökohtaisten tapaamisten sun muun kautta ja siirtymäajalla. Ketään ei heitettäisi mihinkään kylmiltään ja jätettäisi yksin, kaksin tai kolmin.

Ääntään saa vaihtaa, mutta tulokset näkyy vasta kun äänestysaika (30 päivää) on päättynyt. Sana ja ääni on vapaa ja toki tässä voi käydä keskustelua niin kuin nyt normaalistikin. 

//Näyttäisi toimivan äänestys ainakin sen suhteen, ettei voi antaa kolmea tai neljää ääntä, mutta sitä en tiedä voiko antaa yhtä.

Niin, ja testatkaa että toimiiko toi äänestys niin kuin pitäisi. Pitäisi voida antaa kaksi ääntä. Adminit eivät ole tärkeysjärjestyksessä tai en ainakaan tunnusta. ;D

Paquette:
Annoin onnistuneesti kaksi ääntä, mutta äänten vaihtaminen ei näyttäisi olevan mahdollista.   

Lizlego:
Olin muka laittavinani raksin ruutuun Salli vaihtaa ääntä, mutta en sitten vissiin ollutkaan. :P Nyt pitäisi sekin onnistua.

Celeporn:

--- Lainaus käyttäjältä: Voldemort -  10-05-2015, 00:45:00 ---Ääntään saa vaihtaa, mutta tulokset näkyy vasta kun äänestysaika (30 päivää) on päättynyt.
--- Lainaus päättyy ---

Tulokset kyllä tulee näkyviin, vissiin johtuu siitä äänen vaihtamisen mahdollisuudesta..?

Anyway, itse nyt äänestin kummallekin jatkoa, koska omaan silmääni hommat ovat näyttäneet sujuvan ihan mukavasti ja tää on niiiiiin hiljainen pikkupaikka, etten rehellisesti sanottuna osaa olla kovinkaan huolissani vallan kihoamisesta ylläpidon hattuun. Jos merkkejä sellaisesta olisi ollut havaittavissa, niin ehkä sitten siinä vaiheessa, mutta toistaiseksi kaikki on ollut varsin jees. Tosin toim.huom. tämä kaikki todella laiskanpulskealta, satunnaisesti foorumiaktiiviselta modelta...

Toisaalta jos tarpeeksi pestiin sopivia uusia halukkaita ilmoittautuisi, niin en asettuisi vaihtoa vastaankaan.

Lizlego:
Ilmeisesti äänten vaihtaminen ei ole yhteensopiva äänestystuloksen näkymättömyyden kanssa. No eipä toi nyt sinänsä mitenkään salaista ole. Aattelin vaan, että näkymättömyys ohjaisi mahdollisimman vähän äänestystä niiden kohdalla, jotka ei osaa päättää.  ;D

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta