Keskustelut > Vakavampaa keskustelua kirjoittamisesta

Noloin ficcisi -haaste

(1/9) > >>

Lizlego:
Oikeasti tämä paikka on niin kuollut, mutta jospa jollain älyttömyydellä voisi herätellä tätäkin henkiin. Fifi täytti maaliskuussa 10 vuotta ja tämä paikka ja ainakin sen ylläpitäjä(t) on vähän noloja (ainakin siis minä), joten tämä on siihenkin sopiva haaste.

Tämä on


Noloin ficcisi -haaste

Muistatko erityisesti jonkun ficin, jonka kirjoittaminen on sinua nolottanut ja hävettänyt jälkeenpäin? Olet toivonut voivasi kääntää aikaa, jotta et olisi ikinä tullut sitä julkaiseeksi. Ehkä olet pitänyt sitä niin nolona, että olet jo aikapäivää sitten poistanut sen, mutta silti säilyttänyt sitä kuin rakasta noloa lasta jossakin pimeässä kellarissa, koska et ole kuitenkaan raaskinut siitä luopua ja olet valuttanut siihen tunteenpaloa ja yritystä, vaikka ehkä siihen tuli enemmän tunnetta kuin kirjoitustaitoa. Tai kenties teksti on aina ollutkin esillä, mutta nyt on hetki tunnustaa, että tosiasiassa koet sen noloksi.

On aika yhdessä kirjoittajien ja lukijoiden kanssa kohdata menneisyyden haamut, kaivaa ne rohkeasti esille, nostaa suorastaan jalustalle ja tuntea ylpeyttä ficcarinuran noloista hetkistä.

Tarkoitus on keskinäiselle myötätunnolle ja hyväntahtoiselle naurulle, joka vapauttaa. Aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta.  ;D

Miten osallistun?

Kaivat nolon tekstisi esiin sieltä, minne olet sen haudannut, laitat sen rohkeasti tänne esille ja linkität tähän aiheeseen. Kaikki fandomit ja originaalit sallittuja. Saa olla oneshot tai moniosainen jatkoficci.

Keskustelun ja kommentoinnin helpottamiseksi (ja foorumin mahdollisen aktivoinnin takia) tekstin pitää olla tällä foorumilla, jotta se osallistuu tähän haasteeseen. Osallistuessasi voit kommentoida, mikä siinä tekstissä nolottaa.

Deadline nolouden tunnustamiselle on kesän loppu eli 31.8.2019

Kysymyksiä? Valituksia?


Osallistujat:

Voldemort
zilah
Beelsebutt

zilah:
Haa! Sie sit sait tään viimeinkin aikaiseksi! Osallistun! ;D ;D ;D ;D


zilah

Lizlego:
Joo. Ei mennyt kuin muutama kuukausi.  ;D ;D

Beelsebutt:
Mukana ;D

Lizlego:
Nyt ei muuta kuin ficciä valkkaamaan.  ;D ;D ;D

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta