Keskustelut > Kepeämpää keskustelua kirjoittamisesta

OTP-haaste iskee jälleen

(1/3) > >>

Lizlego:
One True Pairing-haasteessa on sallittua ja vaadittuakin syleillä pakkomielteitään. Täällä tätä haastetta on vetänyt Bbuttis, jolta en kysynyt mitään lupaa mihinkään, joten tulkoon syömään mut halutessaan. Ohjeistukset ja haaste on mukailtu hänen versiostaan. Osallistumiseen on muutama vaihtoehto.


Ensimmäinen vaihtoehto: OTP10
- Kirjoitat lempiparituksella kymmenen eri ficciä (tai vaikka inhokkiparituksellasi, en aio vaatia että parituksesta tarvitsisi tykätä vaikka haasteen nimi onkin OTP - ehkä sulla on pakkomielle tällä hetkellä ja tarve levittää jonkun parituksen ilo- tai jopa surusanomaa  ;D).

Toinen: OTP5
- Jos kymmenen ficin kirjoittaminen tuntuu liian isolta urakalta, puolita se eli kirjoita viisi ficciä samalla parituksella.

Kolmas: Multifandom OTP
- Valitse 3-5 eri fandomista suosikkiparituksesi ja kirjoita jokaisesta vähintään yksi ficci. Halutessaan voi vaikka päättää kirjoittaa kaikista kaksi ficciä, mutta yksi on minimi.

Neljäs: Multilove OTP
- Kirjoita yksi ficci lempislah, -femme -ja het-parituksellasi  (yhteensä siis kolme ficciä). Paritukset voivat olla samasta tai eri fandomista tai originaalista.

Ohjeistusta:
- Ilmoittautuessasi kerro, millä ylläolevista vaihtoehdoista haluat haasteen toteuttaa. Mikäli valitsit ensimmäisen tai toisen vaihtoehdon, ilmoita myös parituksesi
- Sinun ei tarvitse tehdä listausta vaan ilmoita aina täällä ficcilinkin kanssa, kun olet saanut ficin valmiiksi
- Saa yhdistää muihin haasteisiin
- RPF ja orginaali käy
- ei deadlinea toistaiseksi enkä tiedä laitanko edes

Öööh, en osannut selittää, mutta ehkä joku ymmärtää mitä tässä haetaan takaa.  ;D ;D


Mukana:

Fiorella: multifandom 0/3
Nappeli: multifandom 0/3
Paquette: OTP5 -  Daniil Medvedev/Stefanos Tsitsipas (RPF-tennis) 0/5
Voldemort: OTP10 0/10
zilah: OTP5 0/5

Paquette:
Sinällään on varmaan tyhmä ajatus ilmoittautua tähän, kun olen viime aikoina tullut ficcijutuista vain pahalle tuulelle, mutta tämän suorittamisessa lienee sen verran aikaa että ehkä se menee ohi.  ;D  Varsin mahdollista on, että kiinnostus tähän paritukseen menee myös ohi, mutta ei voi mitään sitten.

Tavoitteena OTP5 parituksella Daniil Medvedev/Stefanos Tsitsipas (RPF-tennis)

Lizlego:
Ei tästä kannata ottaa paineita eikä tulla pahalle tuulelle vaikka myönnän että OTP on vähän sellainen kaivelevat juttu. ;D

Fiorella:

Kolmas: Multifandom OTP
- Valitse 3-5 eri fandomista suosikkiparituksesi ja kirjoita jokaisesta vähintään yksi ficci. Halutessaan voi vaikka päättää kirjoittaa kaikista kaksi ficciä, mutta yksi on minimi.

Minä taidan valita tämän ja katsotaan mitä tulee. Kolme fandomia ja vähintään yksi ficci kustakin, ei kuulosta liian pahalta.  :D Mutta mainio juttu silti, jos ei ole deadlinea.  ;D

zilah:
No kokeillaanpa vaikka tuota OTP5- haastetta.  ;D Paritusta en vielä tiedä, kun en osaa sanoa mihin fandomiin muusani minua lähtevät viemään.


zilah

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta