Ajankohtaista > Tietoa foorumista

Kannattaako Fifi pitää hengissä vai pistetäänkö lihoiksi?

(1/5) > >>

Lizlego:
Nyt kun taas Arkku.net muistutti admineita vuosilaskulla, joka on muutamia kymppejä vuodessa niin mä haluan tietää, kuinka monelle tällä foorumilla on edes jonkinlaista merkitystä vai olisiko tämän paikan vaan aika häipyä bittiavaruuksiin, kun foorumit muutenkin noin niin kuin yleisesti paikkoina kuolee?

Fiorella:
Sitä suuremmalla syyllä olisi hyvä, jos edes joku foorumi säilyisi. Mutta jos se on kovin kallis pitää, voisi miettiä hinnan jakamista käyttäjien kesken?

Eihän sitä tietty ole järkeä tyhjillään pitää, jos se maksaa. Minä voin taata suurin piirtein tämän kaltaisen aktiivisuuden kuin tähänkin asti myös jatkossa. Mites muut?

Lizlego:
Ei se kovin kallis ole, mutta havahduin siihen että kun itse käyn täällä päivittäin niin täällä on todella hiljaista ollut jo pitkään ja jos ei satu kirjoittamaan lahnailuun niin menee jopa kuukausi että kukaan sanoo ylipäätään täällä mitään. Ficcejäkään tänne ei kauheasti julkaista ja nekin kai suurin osa julkaistaan myös muualle niin onko sekään riittävän hyvä syy. :P Toki, jos joku haluaa vapauttaa mut vastuusta ja ottaa tämän itselleen niin kävisi sekin. Tavallaan ei ole juuri vaivaa, mutta ei se vapauta vastuusta, jos sitten kuitenkin jotain sattuu.  :P

Fiorella:
Tietyllä tapaa nautin juuri siitä, että tämä on tällainen vähän pienen porukan vapaamuotoinen foorumi. Sehän se ongelma on, että samaan aikaan ei voi olla suurta ja vapaamuotoista, tai homma leviää käsiin? Mitä enemmän käyttäjiä, sitä enemmän pitää ottaa kaikki mahdollinen huomioon ja käy niin kuin Finin Discordissa, että vapaamuotoinen keskustelu kääntyi siihen, että joka toista triggeröi joku aihe, josta pitää varoittaa tai rajata eri paikkaan.

Siinä on vähän hassu kahtiajako, että samaan aikaan tykkään, että kaikki saavat tulla mukaan ja tehdään yhdessä, mutta toisaalta tykkään myös siitä, että on oma pieni porukka, jonka kanssa kaikki ei ole niin vaikeaa ja monimutkaista.

Lizlego:
No täällä ei nykyisellään ole edes mitään keskustelua yleensä käynnissä niin tämä ei nykyään palvele edes sitä tarkoitusta.  :P Ainoa mitä tää palvelee on lahnailua ja musta tuntuu, että sekään ei ole ihan hirveän yhteisöllistä vaan enemmän meidän oma insidejuttu, jonka voisi ihan hyvin siirtää muualle.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta