Kuvataiteet > Kuvataiteet

Chuukon taidegalleria. Päivitetty 11.12.12

(1/5) > >>

Chuuko:
Tervetuloa Chuukon taidearkistoon!

Sisältö on paikoitellen suunnattoman vanhaa, osittain täysin uutta. Useimmat ovat mallista piirrettyjä, jotkut koulutehtäviä ja omasta päästä nyhdettyjä. Vastedes tästä topicista löytyvät niin öljyväriharrasteet, random koulutehtäviä, fandomillisia sekä fandomittiomia kuvia, ja ties mitä mieleni tänne tekeekään laittaa.

Ja kuten aiemminkin, kommentit ja palaute ovat aina tervetulleita. Niin negatiivinen kuin positiivinenkin. Palaute on se, joka jaksaa innostaa jatkamaan ja kehittymään.
Myöskin piirrustusvinkkejä/ideoita/ehdotuksia/toiveita otan mielelläni vastaan, sillä useimmiten kärsin järkyttävästä inspiraationpuutteesta tai aivojen tyhjäkäynnistä.


Fandomilliset


Uutukaiset

Esmeralda, lähis
- Sekatekniikka: tussi, puuvärit ja väripaperit.

Hullu hatuntekijä, lähis
- Sekatekniikka: nestemäinen tussi, kangas ja guassivärit

Hyvä Helinä-keiju, lähis
-Tussaus ja vesiliukoiset puuvärit

Pahis Helinä-keiju, lähis
-Guassivärit


Ikivanhat:

Saphira
- Lyijykynä ja raiskaava skanneri.
Nuoli ja sutensa, jonka nimeä en nyt kuollaksenikaan muista.
- Tussi
Värietty versio Nuolesta
- Tussi ja puuvärit
Taivastieto
- Tussi ja puuvärit
Pink
- Lyijykynä
Alice Cullen
- Tussi. Karmaiseva mangakokeilu.
Thorn
- Lyijykynä
Rand&Egwene
- Tussi
Muut taiteilut

Lelunurkkaus
- Tussi
Film noir
- Lyijykynä


Öljyvärityöt
Ruusu
Harmaa vaeltaja
Viulu
Alpit
Aamulypsyn aikaan
Vihreät niityt
Ääni & Vimma
Salsa Nights
Kiivi


Animaatio
Kouvola&Muoti


Chuuko kiittää ja kumartaa, ja poistuu tärpätinkatkuisena takavasemmalle.

zilah:
Minusta sinun maalauksesi ja myös valokuvasi ovat upeita, tosin en tiedä kuinka paljon mielipiteelläni on arvoa. Itse kun en osaa edes tikku-ukkoa piirtää, niin olen varmaan aika jäävi sanomaan mikä on hyvää ja mikä ei.

Tiedän kuitenkin, että pidän töistäsi paljon. Niitä kaikkia yhdistää tietty piirre, joka miellyttää ainakin minun silmääni, nimittäin runsas värien käyttö. Noissa valokuvissa pidän kerroksellisuudesta joka niissä on. Olet tarkentanut johonkin tiettyyn yksityiskohtaan ja tausta on sitten sumeampi. Todella kaunista, ainakin minun mielestäni. Ja tuollaiset luonto-kukka-asetelmat nyt ovat aiheina jo minun mieleeni.

Sinun öljyvärityösi ovat myös taitavasti tehtyjä, ottaen huomioon kuinka vaikea väline on kyseessä *kuiskaa*: minäkin olen joskus yritellyt maalata, mutta niitä tekeleitä en taatusti ilkeäisi näyttää kenellekään.

Asetelmana ehkä eniten minun mieleeni on Harmaan vaeltajan ohella tuo Viulu. Siinä on kauniit värit ja yksityiskohdat on huolella tehty. Tosin yksi ainoa pikku yksityiskohta pisti vähän silmään. Nimittäin se, että tuo leukatuen puolella oleva kaari näyttää vähän levinneeltä. Mutta se saattaa johtua myös valokuvan kuvakulmasta. Olen näkevinäni, ettei maalaus ole ollut täysin kohtisuoraan kameraa kohti.

Jatka ihmeessä, kyllä tällaisia ihan ilokseen katselee.


zilah

Chuuko:
Kiitos, zilah. Kaikkien kommentit ja mielipiteet ovat arvokkaita, myös sinun.

Valokuvissa värien käyttö on  omasta mielestänikin sitä parhautta. Kirkkaana kesäpäivänä on todella miellyttävä ottaa kamera kouraan ja lähteä luontoon talsimaan, kun kaikki kauniit värit ovat parhaimmillaan.
Pidän itsekin tuosta tyylisät, jossa johonkin kohtaan kohdistetaan ja samalla sumennetaan taustaa.  Vielä on vähän hakusessa kaikki oikeat suhteet, mutta kyllä ne sieltä joskus löytyy.

Tosiaankin, hankin siis tuon nykyisen kamerani vasta kesän alussa, joten kuvaajana olen täysin vasta-alkaja.
Opettelen siis vaasta kameran peruskäyttöä.  ;D

Öljyvärejä olen harrastanut parisen vuotta. Sekin lähti siitä, kun huvikseni läksin pikkusiskon seuraksi maalauspiiriin. Ikinä en ollut aiemmin öljyväreihin koskenut, mutta yllätyksekseni jälki olikin ihan kohtalaista.
Pikkusisko lopetti, minä en.  :D
Valokuvat ei todellakaan tee oikeutta öljyväritöille, ei todellakaan. Värit kärsivät aina, ja se jonkinlainen kolmiulotteisuus kärsii. Ja taulut eivät välttämättä aina ole suorassa kuvaa ottaessa. Tahi kuvaajan kädet tärisee.  ::)

Eikä se nyt niin vaikeata ole...

Mutta kiitos kovasti, ehkä piakkoin jaksan laittaa jotakin jopa tuonne toiselle osastolle, fanituksen muodossa.

~Chuuko

piratesse:
Oi, onpa kiva nähdä Elfquest-fanartia! En ole vuosiin nähnyt sitä missään ja piirroksesti ilahduttivat aikamoisen paljon, vaikka olin ensin ihan pihalla nimistä. (Luin ne joskus englanniksi 90-luvun alussa, enkä koskaan koskenut suomenkielisiin versioihin...) Oikeastaan kaikki piirroksesi näyttivät todella kivoilta ja näitä katselisi mielellään enemmänkin!

Chuuko:
Olenpa ollut laiska piirtelemään mitään fanarttia. Pitänee yrittää joskus taasen korjata tilanne.
Kaivelin hieman piirtelylehtiötäni ja löysin teille kaksi uutta kuvatusta.

Thorn Esikoinen -kirjan kansi. Tehty normi lyikkärillä tämäkin. Pahoittelen tummaa kuvaa. En oikeasti jaksanut tehdä sille mitään.  ::)

Rand&Egwene Olen totaalisen koukussa Ajan pyörään, ja tässä tämmönen pieni nopea tussailukokeilu kaksikosta.


Chuuko kiittää ja kumartaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta