Ajankohtaista > Tietoa foorumista

INFO - tietoa tästä foorumista

(1/23) > >>

Beelsebutt:
FiFi - Fiksu ja Filmatiivinen fiktiofoorumi


Mikä?
FiFi on foorumi kaikenlaiselle fiktiiviselle kirjoittamiselle. Täältä löytyvät osastot niin fanfictionille kuin originaalituotoksille. Voit julkaista tällä foorumilla omia tekstejäsi ja saada niistä muilta käyttäjiltä palautetta.

Tuossahan krijotusvihree!
Näinhän se oikeasti menee: fiksu ja filmaattinen. Bbuttiksen nakkisormista lähti kuitenkin filmatiivinen ja koska Liz nauroi sille, se jäi elämään ja siitä tuli foorumille nimi.

Miten?
Foorumilla odotamme käyttäjien noudattavan hyviä tapoja, Suomen lakia sekä netikettiä -> KLIK. Selviät hyvin, kun käytät järkeäsi. Asioista voi riidellä, mutta henkilökohtaisuuksiin ei tarvitse mennä. P*skapääksi haukkuminen ei siis kuulu tälle foorumille ;)

Onko pakko?
Julkaistaviin teksteihin on pakko merkitä ikärajasuositus ja varoitukset, jos niitä on. Ellet osaa itse ikärajaa määritellä, voit katsoa apuja täältä -> KLIK. Muita mahdollisia merkintöjä tarinan alkuun (eivät pakollisia) ovat esimerkiksi päähenkilöt ja/tai tyylilaji (genre).

Karma?
Foorumilla on käytössä toiminto nimeltä Karma. Tämä tarkoittaa lähinnä sitä, että voit antaa toisille foorumin jäsenille joko hyvää tai huonoa karmaa. Et kuitenkaan samalle henkilölle useammin kuin kerran tunnissa. Karmalla ei ole sen suurempaa merkitystä foorumin toiminnan kannalta, onpahan vain mukavana lisämausteena. Karma ei ole käytössä.

Värkkääjä/viilee tyyppi/superhessu?
Värkkääjä = admin eli ylläpitäjä. Meitä oli kolme ja me perustimme tämän foorumin. Värkkääjät tällä hetkellä: Voldemort ja Nappeli.

Viilee tyyppi = foorumin käyttäjä, jolla voi olla tai voi olla olemati oikeuksia päästä tietyille alueille. Foorumin käyttäjällä on oikeudet poistaa omat viestinsä, tunnuksensa ja topicinsa.

Superhessu = foorumin moderaattori. Moderaattoreilla on oikeudet moderoida kaikilla osastoilla.

K-18 tekstejä?
Foorumilla on myös K-18 ikärajasuosituksin varusteltuja tekstejä, mutta ne on piilotettu ja näkyvät vain jäsenen erillisestä pyynnöstä. Lisää aiheesta tuolla --> KLIK.
// Bbuttis editoi nykyiset värkkääjät.

Sarelon:
Tuohon "Onko pakko?" -osioon voisi lisätä sen, että varoitukset on myös laitettava tekstin alkuun. Onhan siitä maininta ikäraja- ja genrekäsikirjassa, joka on myös tähän topiciin linkitetty, mutta ihmisten puusilmäisyys on niin loppumaton luonnonvara, että varoitusten pakollisuuden voisi minun mielestäni mainita tässäkin. Ja karmajutut voisi poistaa, kun se ominaisuus täältä kerran poistui, etteivät sen jälkeen tulleet jäsenet kummastu.

zilah:
Kysyn nyt tässä kohtaa tätä, kun en tiennyt minne muuallekaan mennä.  ???

Asia koskee tuota banneria jonka laitoin allekirjoitukseni paikalle. *viittaa tuohon alapuolelle* Yritin tehdä siitä siedettävän kokoisen, jottei ihmisten koneet mene tukkoon sen vuoksi. Vaan onko se vieläkin liian iso? Voin kyllä pienentääkin, jos vaan kerrotte kuinka suuri se maksimissaan saisi olla?


zilah

Lizlego:
Mä en ainakaan ala kovin äkkiä enkä mielelläni määrittelemään tarkkoja kokoja. Toi on mun mielestä vielä ihan kohtuullinen. Jos jotakuta häiritsee bannerin koko tai se aiheuttaa viivytyksiä sivun lataamisessa, valittakoon täällä jossakin siitä ja sitten asiaa voidaan oikein joukolla ihmetellä.  ;D

zilah:
No se kyllä passaa minulle. Jos ylläpito saa viestiä, että tuo hidastaa jonkun konetta niin katsotaan sitten tilannetta uudestaan. Sen verran voin kuitenkin sanoa, että minulla tuo latautui vaikeuksitta, vaikka nettiyhteyteni on ajoittain tuskallisen hidas.

zilah

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta