Keskustelut > Kepeämpää keskustelua kirjoittamisesta

Info

(1/4) > >>

Beelsebutt:
Osasto on tarkoitettu mm. haasteille, oikolukijan hakemiselle.// Tämä info on edelleen työn alla, ehdotuksia sisällöstä otetaan mielellään vastaan!

Beelsebutt:
Mua kiusaa tälläkin osastolla toi jaottelu. Olisin tahtonut pistää pystyyn jatkuvan haasteen, vähän kuin viikottainen raapalehaaste, mutta en olisi rajoittanut sitä raapaleisiin. Ehkä kuitenkin rajoittanut sanamäärän vaikka tuhanteen, koska aihe vaihtuisi joka viikko. Haluan kuitenkin laajentaa haasteen sekä fanfiction että originaalipuolelle, joten en voi sijoittaa sitä kumpaankaan tämän osaston alakategorioista.

Onko ideaa siinä, jos tämä osasto olisi yhteisosasto, jolla olisi alakategoriat:

Fanfiction haasteet
Originaalihaasteet


Vai pitääkö perustaa vain kaksi erillistä haastetta, oma molemmille osastoille?

toyhto:
Eikös se toimi ihan niin, jos tätä ei jaa fanfictionin ja originaalin kesken alakategorioihin, vaan yksi alue kaikelle kepeälle kirjoituskeskustelulle? Ja fanfiction-haasteille oma topic, samoin originaalihaasteille. Kyllähän keskustelun otsikostakin sitten jo ehkä näkee, jos keskustelu koskee selkeästi joko originaalia tai ficcejä.

Beelsebutt:
Ehkä se toimis tällä hetkellä paremmin. Sitten jos alkaa olla monta sivua topikkeja, on syytä hajauttaa? Ja voihan tosiaan topsun alkuun pistää mainintana vaikka:

Fanfic:
Orig:
Kaikki:


:D

Celeporn:
Ooh, mulle on ihan sama, miten osasto jaetaan, mutta mä haluan ton viikottaisen haasteen! Mua kiusaa se, että täällä on niin tyhjää, joten nyt äkkiä joku päätös tähän hommaan, niin saadaan viikko-haaste käyntiin ja täytettä foorumille  :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta