Muu fanfiktio > RPF

Äänestys RPF-osaston alaosastojen jaotteluperusteista -- päivitys 1.4.

(1/8) > >>

Beelsebutt:
// Päivitys 1.4.
Äänestystuloksen perusteella tämän osaston jaottelu muutetaan genreperusteiseksi. Muutos ei aiheuta toimenpiteitä muille kuin ylläpidolle, tarinat siirretään omille osastoilleen.

Tämä äänestys jää kuitenkin auki ja edelleen saa äänestää! Tietyin väliajoin (vaikkapa syksyllä) katsotaan tilannetta ja jos se on vaihtunut jonkin muun vaihtoehdon puoleen, järjestetään osastot uusiksi.


Tuolla toisessa äänestyksessä --> KLIK on asiasta jo puhuttu, mutta pistetään äänestykset vielä omille osastoilleen, niin ei tarvitse välttämättä joka osastolle samaa jaotteluperustetta.


1.
Ficit jaoteltaisiin ensin sen perusteella, ovatko ne yksi- vai moniosaisia. Näiden alaosastojen alle tulisi vielä ikärajajaottelu.

2.
Ficit jaoteltaisiin genrejen eli tyylilajien mukaan. Esim. tulisi oma osasto romantiikalle, oma angstille/synkistelylle, oma draamalle, oma huumorille/parodioille jne jne. Tämän jälkeen osastoilla olisi vielä erilliset ikärajakategoriat.

3.
Jaotteluperusteena käytettäisiin ficissä olevaa paritusta/parituksettomuutta. Esimerkiksi nais/miesosasto (het), mies/miesosasto (slash), nais/naisosasto (femme) ja parituksettomat ficit vielä omaansa. Näiden alla vielä ikärajajaottelu.

4.
Jokin muu jaotteluperuste, mikä? Jos keksit jonkin muun perusteen, äänestä sitä ja kerro alla, että mikä perusteesi on.Äänestää voi kuka tahansa, mutta toivomuksena olisi, että ennen kaikkea RPF-ficcien kirjoittajat/lukijat olisivat ahkerasti antamassa äänensä!

Beelsebutt:
Ensi tiistaina, 31.3., on viimeinen äänestyspäivä, siis äkkiä äänestämään! Ja huomaa, että omaa ääntäsi saat myös vaihdettua, jos tulet toisiin ajatuksiin  8)

Celeporn:
Voi itku, mua vähän harmittaa ton genre-jaottelun vahvuus tässä. Toisaalta en kyllä hirveästi RPF:ää lue tai kirjoita, joten sama se kai minulle sinänsä, mutta äänestin itse tuota 3. vaihtoehtoa - silloin joskus kun RPF:n pariin eksyn, niin etsin kyllä luettavani täysin sillä perusteella, kuka on tekstin keskushenkilö, ja mielestäni tuolla genre-jaottelulla homma menisi hirveän hankalaksi.

Toisaalta aloin nyt miettiä, voisiko tätä jakaa alaosastoihin otsikoilla "muusikot", "urheilijat", "näyttelijät", ja niin edelleen, mutta siinäkin tulisi niin paljon ongelmia kaikenmaailman rajatapausten kanssa, että en taida äänestää sitä kuitenkaan  :D

Beelsebutt:

--- Lainaus käyttäjältä: Celeporn -  27-03-2009, 08:22:11 ---Toisaalta aloin nyt miettiä, voisiko tätä jakaa alaosastoihin otsikoilla "muusikot", "urheilijat", "näyttelijät", ja niin edelleen, mutta siinäkin tulisi niin paljon ongelmia kaikenmaailman rajatapausten kanssa, että en taida äänestää sitä kuitenkaan  :D

--- Lainaus päättyy ---
Puhumattakaan osastojen määrästä :o

Beelsebutt:
Nonih, genret voitti. Äänestys jää kuitenkin auki, joten ellet ole äänestänyt, voit vielä tehdä sen! Seuraava muutos tehdään sitten joskus kesän jälkeen, jos äänestystulos on muuttunut.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta