Keskustelut > Kepeämpää keskustelua kirjoittamisesta

Haluatko oikolukea tai tarvitsetko itsellesi oikolukijan/betan?

(1/5) > >>

Beelsebutt:
Tähän topikkiin voit ilmoittautua oikolukijaksi. Tässä voit myös pyytää itsellesi oikolukuapua, jos sellaista tarvitset.

zilah:
No minäpä aloitan sitten.

Olen valmis beetailemaan,  eikä ole väliä fandomilla,  genrellä taikka ratingilla. Slash, het, parituksettomat, kaikki käy.

Jos canon-apua tarvitsee, niin sitä saa Lotr-, Twilight-, Sherlock Holmes-, Master And Commander ja HP-fandomeista. Muista en uskalla luvata, kun ei tietouteni ole niin vankka.

Ainoa mitä en suostu beetaamaan, on rankka väkivalta ja raiskaus. Tosin, jos se on juonen kannalta perusteltua ja ficissä on muutakin sisältöä, voin joustaa tästä periaatteestani.

Viestiä voipi laittaa vaikka tänne: zilah.archive ät gmail piste com


//edit: ok. On taas tämäkin ilmoni laitettu ajan tasalle ;D

Sarelon:
Laitetaanko originaalitarinoiden betahaut tähän samaan? Tämä kuitenkin nyt on Fanfiction-osastolla. Vai teenkö/tekeekö joku muu Originaalituotokset-osastolle oman?

Lizlego:
Olisikohan tältäkin osastolta kaikista kätevintä ottaa pois tämä jaottelu originaaliin ja fanfictioniin?

Tämä kun on nyt fanfictionin alla, joten jos haluaa etsiä originaalibetaa, voisi laittaa originaalipuolelle. Mun aivot ei toimi nyt, mutta sanokaa onko se ihan hullun hommaa, että ovat erikseen vai pitäisikö poistaa alaosastot kuten tuoltakin vakavammastakin?

Sarelon:
Mun mielestä on ehkä vähän tyhmää, että originaali- ja fanfictionbetat ovat erikseen. Aika moni kuitenkin varmaan haluaa pitempiaikaisen betan, joka betaisi molempia, ja toisaalta monet betaehdokkaat varmaan lukevat mielellään molempia, niin että jaottelu on vähän keinotekoista. Minun mielestäni kepeä kirjoituskeskustelu voisi olla yhtenä osastona.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta