Arkisto > Vanhoja keskusteluja

Superhessuksi? #2 -- ensimmäinen viesti päivitetty 10.4.

(1/9) > >>

Beelsebutt:
// Päivitys 10.4.
Superhessuhaku on päättynyt ja superhessut on hessutettu. Uudet haut avautuvat joskus kesän jälkeen. Tässä topikissa voi edelleen keskustella superhessuista ja -hessuilusta.Superhessu on nimitys niille käyttäjille, jotka toimivat FiFissä moderaattoreina. Superhessuilla on oikeudet muokata aiheita ja viestejä kaikilla osastoilla. Heiltä voi myös pyytää oman aiheensa siirtoa toiselle osastolle. Jos foorumi kovasti laajenee, voi olla, että superhessuille osoitetaan heidän haluamiaan vastuualueita. Oikeudet pysyvät kuitenkin joka osastolle.

Tähän topikkiin voi ilmoittaa, jos on itse kiinnostunut toimimaan FiFin superhessuna. Jos kiinnostus superhessuiluun on suurta, ennen valintaa järjestetään vaalit (= äänestys), joissa jokainen käyttäjä voi antaa äänen/ääniä haluamilleen superhessukandidaateille. Superhessuhaku on voimassa toistaiseksi, eikä vaalipäivää saati sitten toimikautta ole vielä päätetty.

Superhessuus on määräaikainen ja jatkuvuus riippuu niin omasta halukkuudesta, käyttäjien hyväksynnästä kuin ahkeruudesta (muutoslogitiedostot julkistetaan viimeistään vaalien alla).

Aiheesta keskusteltu aiemmin täällä.Tähän mennessä kiinnostuneita:

Amy Malfoy
Carlotina
Dina
(Galenwen)
humph
Needled
Nikki
Sirina Black
Stargazer

Sirina Black:
Hmmm, ei ole kyllä oikeastaan ollenkaan kokemusta modeilusta (mitä nyt pari päivää yhdellä keskustelufoorumilla ehdin modena toimia ennen kuin se kaatui jostain syystä), mutta kiinnostunut olisin ja tekemällähän sitä oppii.

Lizlego:
Offaanko superhessutopiccia nyt, mutta milloin me äänestetään siitä adminien toimikauden pituudesta, siis muiden kuin sun omasta? ;D

Beelsebutt:
Pistetäänhän ensin keskustelua siitä, laitetaanko adminius samalla tavalla kiertoon vai ootetaanko, että mogaillaan tai väsytään adminiuteen? :)

Nappeli:

--- Lainaus käyttäjältä: Beelsebutt -  12-03-2009, 10:43:10 ---Pistetäänhän ensin keskustelua siitä, laitetaanko adminius samalla tavalla kiertoon vai ootetaanko, että mogaillaan tai väsytään adminiuteen? :)

--- Lainaus päättyy ---
Ehdotan, että puolen vuoden välein äänestys, vaihdetaanko admineja, tai tarvitaanko lisää. Jos käyttäjät haluavat vaihtaa, tai lisätä admineja kesken kauden, äänestys aloitetaan myös silloin, vaikkapa kahdesta mielipiteestä. Jos useampi kuin kaksi käyttäjää vaatii admin-muutoksia, adminit pannaan välittömästi viralta ja uudet äänestetään, toki myös viraltapannut adminit voivat osallistua ehdokkaina äänestykseen. ;D

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta