Fanifiktio fandomeittain > Harry Potter

Info

(1/2) > >>

Beelsebutt:
Osastolle voi laittaa vain sallittu -> K-16 ikärajasuositeltuja tekstejä. K-18 tekstit sijaitsevat piilotetulla osastolla, aiheesta enemmän tuolla --> KLIK


Osasto on tarkoitettu fanfiktiolle Harry Potter -fandomista.

Julkaistaviin teksteihin on pakko merkitä ikärajasuositus. Ellet osaa itse sitä määritellä, voit katsoa apuja täältä -> KLIK. Muita mahdollisia merkintöjä tarinan alkuun (eivät pakollisia) ovat esimerkiksi päähenkilöt ja/tai tyylilaji (genre). Jos teksti sisältää voimakkaita kohtauksia (väkivaltaa, raiskauksen, alaikäisiin kajoamista jne, ohjeistusta tuolla --> KLIK), niistä on hyvä varoittaa tekstin alussa, vaikka ikäraja kuinka olisi K-18 ja se olisi jo laitettu otsikkoon. Tekstin sisältöä ei tarvitse spoilata (esim. varoittaa hahmon kuolemasta), mutta jonkinlainen yleisvaroitus tulisi esittää, esim. Varoitus: Sisältää tarkoin kuvattua väkivataa!// Tämä info on edelleen työn alla, ehdotuksia sisällöstä otetaan mielellään vastaan!   :) Toisin sanoen täällä lukee joskus jotain, kunhan keksitään, että mitä.  ;D Auta keksimisessä niin päästään eteenpäin.

Celeporn:
Yksiosaisten osasto-kuvauksessa lukee näin;

Osastolla yksiosaisia, lyhyehköjä ficcejä

Eli lyhyehköjä? Jos kirjoitan vaikka 20 sivuisen one-shotin, niin onko se enää lyhyehkö? Pitäisikö se yksiosaisuudestaan huolimatta sijoittaa sinne toiselle osastolle, kun tarina kuitenkin on pidemmänpuoleinen, vai onko se osien määrä kuitenkin määrittävämpi tekijä (vaikka monet 3-osaiset tarinat ovatkin sanamäärältään samaa luokkaa)?

Lizlego:
Kyllä mä sanoisin, että oneshot on oneshot vaikka olisi pitempikin. Ei se niin tarkkaa ole.

toyhto:
Mä tulkitsin tuon lyhyehköjä sillä tavalla, että se ikään kuin selvensi tai määritteli one-shot-sanaa: one-shotteja eli lyhyehköjä ficcejä. Jos one-shot-sana on hakusessa, lyhyehkö ficci määrittelee sen. Paitsi hetkinen, kyllähän se yksiosainen määrittelee myös...

Beelsebutt:
Mä poistan ton lyhyehköjä, koska se on kovin tulkinnanvarainen sana eikä se oikeastaan palvele mitään merkitystä, koska yksiosainen on yksiosainen, vaikka olisikin kymmeniä sivuja pitkä?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta