Kuvataiteet > Kuvataiteet

zilah leikkii haltioilla...ja vähän vampyyreillakin. Sallittu (uusi 15.5. 2013)

(1/12) > >>

zilah:
Päätinpä minäkin polkaista pystyyn oman taide?topicin näin uudenuutukaisen foorumin kunniaksi. Sain Photoshopin joululahjaksi ja siitä asti olen opiskellut ahkerasti, jotta oppisin tekemään riettaita ja vähemmänkin riettaita kuvia lempiaiheestani, mistäs muusta kuin haltioista. ja nooh, saattaapa tuolla jokunen Valakin vilahdella (Vala= Lotr-maailmassa sellainen jumalankaltainen olento)

Nämä kuvat ovat kaikki turvallisia katsoa niin töissä kuin koulussakin. Ne riehakkaammat tekeleet saavat vielä odottaa.

Pitemmittä puheitta, tässä näitä tekeleitäni. Kertokaahan mitä pidätte,


zilahLindir


Thranduil


Lindir ja Thranduil


Elrond


Ambarussa, eli Amdor ja Amras, Fëanorin kaksospojat. Ja huom: nämä kaunokaiset ovat ilman paitaa, mutta sitä lukuunottamatta kuva on turvallinen katsoa.


Námo, eli Kuoleman Vala


Manwë, Valarin Kuningas


// Bbuttis lisäsi ikärajattomuuden otsikkoon, kun hoksasin omaanikin lisätä =P

Beelsebutt:
Mä oon näistä jo sanonut joskus jotain, mutta toi Manwën kirkasotsaisuus tuo edelleen hymyn huulille :)

zilah:
Heh, Kiitos! Kaipa ne minun mieltymykseni tuppaavat näkymään läpi näissä kuvissakin. Tarinoissakin kun rakastan sellaista kirkasotsaista ja ylriöromanttista sankarimeininkiä.


zilah

zilah:
Nonnih, päätin päivittää tämän topicin pitkähkön tauon jälkeen. Suurin osa näistä kuvista on ennen muualla julkaisemattomia, enkä ole postannut niitä edes Livejournaliini. LJ:ssa on sen verran levotonta tällä hetkellä, etten senkään takia asialla mitään kiirettä pidä. Siksipä olisinkin enemmän kuin kiinnostunut kuulemaan, mitä näistä pidätte. Kaikki korjausehdotukset otetaan myös kiitollisena vastaan.

zilah
Thranduil


Lindir


Glorfindel ja Ecthelion


Elrond ja Celebrían

 Tästä kuvasta sen verran, että tahdoin kerrankin näyttää tämän kauniin parin onnellisina. Tolkienin kirjassahan heillä ei ole kovinkaan onnellista loppua.Lizlego:
Vau! Thranduililla on aivan ihana ilme ja muutenkin se näyttää siltä, että tuollaisen voisin ottaa itselleni. Samoin suoraan sydämeeni pompsahti Ecthelion. Tumma ja tuima. :D Sua tuskin yllättää ollenkaan, jos sanon, että Lindir on edelleen mun makuuni hieman liian androgyyni ja Glorfindel pikkaisen liian nuorennäköinen.  :D Siitä huolimatta hienoja kuvia ja tosi upea väritys noissa. :) Ai niin, Elrond ja Celebrían ovat varsin söpö pari kanssa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta