Keskustelut > Kepeämpää keskustelua kirjoittamisesta

Originaalihaastehita!

(1/3) > >>

Beelsebutt:
Haasteita antamaan, ottamaan!

Lizlego:
Annoin tämän jo jonnekin, mutta toistan sen nyt täällä. Haluaisin että joku kirjoittaisi jotain 1800-luvun lopulle tai 1900-luvun alkuun sijoittuvaa romanttista hömppää tai romanttista jännitystä, jossa olisi ainakin joku kartano ja kartanon herra. Kai te tiedätte ne elementit, jotka ovat olennaisia noille tarinoille? En osaa selittää tätä sen paremmin. Käytössä voisi olla vaikka se vanha kaava kotiopettajattaresta.   

Sarelon:

--- Lainaus käyttäjältä: Lizlego -  17-03-2009, 09:38:19 ---Annoin tämän jo jonnekin, mutta toistan sen nyt täällä. Haluaisin että joku kirjoittaisi jotain 1800-luvun lopulle tai 1900-luvun alkuun sijoittuvaa romanttista hömppää tai romanttista jännitystä, jossa olisi ainakin joku kartano ja kartanon herra. Kai te tiedätte ne elementit, jotka ovat olennaisia noille tarinoille? En osaa selittää tätä sen paremmin. Käytössä voisi olla vaikka se vanha kaava kotiopettajattaresta.   

--- Lainaus päättyy ---
Offtopic: mä olen kirjoittamassa jokseenkin tällaista. Tosin se ei oikeasti sijoitu 1800-luvulle, miljöö vain muistuttaa sitä suurilta osin. Ja siinä on rutosti seksiä. Ainakin toivottavasti. Olen mä jo ensimmäisen luvun raakaversion melkein kirjoittanut (lvun ja rakaaversion, vihaan tätä koulun näppistä).

Galenwen:
Ja mä olen aloittanut alusta sen ficin mitä (Liz on jo betaillut), ja se sijoittuu noin 1840-luvulle. Ja oottakaahan sit kun ens syksynä mulla alkaa pukuhistoria... Jotain siitäkin voi poikia.
Mutta tuloillaan on historiallista orginaalia, tosin se on vasta paperilla ja sitä on jo noin 20 sivua  ;D Ja olen vasta alkuun päässyt.

Galen

Lizlego:
Mä muistan tuon sun tekstisi, Galenwen. Sarelon, kai me saadaan jossain vaiheessa lukea tuota sun tekstiä. Mutta hienoa, jos tuollaista tulossa. Mulla on menossa joku sellainen vaihe, että haluaisin lukea taas vanhahtavasta ajasta ja ajatella niitä ajan pukuja sun muuta.  ;D

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta