Ajankohtaista > Adminvaalit

Ohjeistus ja yleinen keskustelu adminvaaleista

(1/10) > >>

Lizlego:
Kuka voi hakea?
Kuka tahansa, joka uskoo olevansa riittävän hyvä hoitamaan vuoden eteenpäin yhtä adminin pesteistä.

Miten ehdolle asettuminen tapahtuu?
Luomalla oman topicin/vaalikampanjan jossa kertoo omat hyvät ja huonot puolensa, miksi haluaa adminiksi, tai oikeastaan mitä tahansa jolla kuvittelee pystyvänsä huijaamaan ihmiset äänestämään itseään. Topiceissa on keskustelu, väittely, kysely ja muu on sallittua.

Koska pitää ilmoittautua, koska äänestetään?
Hakemuksensa voi jättää koska tahansa huhtikuun aikana.
Äänestys tapahtuu toukokuun aikana, uudet adminit selviävät 1.6.

Kuinka monta sitten otetaan?
Aiemmissa keskusteluissa on ollut puhetta 3 administa. Pääsääntöisesti adminkausi on yhden vuoden mittainen. Paitsi ettei uusien adminien tarvitse aloittaa täysin nollasta, on yhden tai kahden adminin toimikausi jatkuu toisen vuoden. (Tästäkin varmaan äänestetään sen mukaan, onko yksi tai useampi halukas jatkamaan adminina?). Eli käytännössä voidaan äänestää yhdestä, kahdesta tai kolmesta vanhasta administa, ja yhdestä tai kahdesta uudesta administa.

No onko muita rajoituksia?
Koska foorumilla on paljon alaikäisiltä kiellettyä sisältöä johon admininkin tulee tarvittaessa puuttua, on muistaakseni väläytelty 18v ikärajaa.

Mimmosen tittelin saa?
Adminit ovat foorumilla värkkääjiä.


Tässä topicissa on lupa jauhaa vaikka yleisiä adminjuttuja, kysellä adminien tehtävistä ja miettiä määräaikaisuuksien hyvä ja huonoja puolia jne.  Areena on vapaa.

culliina:
Musta määrite adminin vika-ajaksi voisi olla toistaiseksi. Täysin uudelta menee kuitenkin varmaan hetki totutella hommaan ja vuosi kerrallaan kuulostaa jotenkin puisen typerältä, eihän siinä ehdi kuin tottua ja vaihtuvuus olisi aika järkyttävää. Musta pari hyvää adminia niin pitäksi aikaa kuin homma toimii (aka tahtovat itse ja hoitavat tehtävänsä kunnolla) kuulostaa parhaalta. Uhkana tietenkin on, että samat on seuraavat viisi vuotta, mutta olisiko se ongelma? Niin kauan kuin myös tavallisia käyttäjiä kuunnellaan näin hyvin ja adminit ja modet ei ole foorumin jumalia (anteeksi jos romutin jonkun minäkuvan :P ) ei pitkäaikaisuus haittaa musta mitään. Luotettavuus kunniaan.

Lizlego:
Määräaikaisuus olisi mun mielestä hyvä siinä mielessä, että se voisi ratkaista muutaman asian:

1) Jos admin ei jotakuta miellytä, siitä pääsee joskus eroonkin eli ei tarvitse odottaa ikuisesti, että milloin se älyää lähteä. ;D

2) Jos adminiksi ryhtyminen ei ole ikuisuushommaa, kynnys ottaa vastuuta Fifissä madaltuu (toivottavasti) ja yhteishenki kasvaa (edelleen toivoakseni).

3) Kukaan ei ala pitää itseään korvaamattomana täällä. Tämä viimeinen varsinkin, jos vielä rajoitetaan peräkkäisten adminkertojen määrää esimerkiksi pariin kertaan niin kuin presidentin virkakausissa.

Nämä kaikki tietenkin edellyttäisivät sitä, että ihmiset uskaltaisivat ryhtyä tähän.  ::)

Herkkuoone:
Minustakin tuo määräaikaisuus on hyvä juttu vielä nyt, mutta kuten culliinakin totesi, ei se pitkäaikaisuuskaan haittaa, jos homma toimii ja adminit (sekä modet) hoitaa hommansa kunnolla. (:

Minä puolestani kyselen, että onko adminiksi ryhtymiseen täällä ikärajaa, että tiettyä ikää nuoremmat eivät saisi mukaan hakea? :3

Lizlego:
Nyt pistit pahan! :o Pitäisi luntata vanhoista topiceista, että oliko siitä puhetta. Melkein lonkalta sanoisin, että adminiksi pitäisi olla täysi-ikäinen, modeina on kyllä ollut nuorempiakin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta