Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Pälinää / Vs: Off-topic #2
« Uusin viesti kirjoittanut Pahatar 15-05-2023, 10:07:47 »
Edmonton putosi jatkosta, ja minulla on maansuru, vaikka en NHL:ää paljon seuraakaan kuin teidän kauttanne. :'( Miten tässä näin pääsi käymään? :( Viime vuonna sentään etenivät konferenssin loppuotteluun, ellen ihan väärin muista.

Tämä kyllä ihan huutaa hurt/comfort -ficciä parilla Connor/Leon... *vink vink* :D

22
Pälinää / Vs: Off-topic #2
« Uusin viesti kirjoittanut Lizlego 12-05-2023, 01:06:56 »
Aww miten suloista että Leon ja Connor asuvat jo päässäsi ja tekevät kepposia. :D Romanttisesti Leon varmaan sanoi Connorista  että "He is our hertbeat." Kun siltä siitä itsestä tuntuu. ;D
23
Pälinää / Vs: Off-topic #2
« Uusin viesti kirjoittanut Paquette 12-05-2023, 00:41:11 »
Kyllä ei käy noin, jotkut rajat pitää säilyttää!  ;D
24
Pälinää / Vs: Off-topic #2
« Uusin viesti kirjoittanut Fiorella 12-05-2023, 00:33:12 »
Toivottavasti tuolla pysyy ruma peli sen verran aisoissa ettei tule loukkaantumisia. Ei varmaankaan liity mitenkään Fifiin, että näin toissayönä unta, jossa luin artikkelia Connorista ja Leonista ja jompikumpi niistä sanoi siinä toisesta jonkun runollisen romanttisen kommentin.  ;D
Kohta huomaat itsekin kirjoittavasi jostain tyypeistä, joita et edes tiedä mitään muuten kuin toisen kirjoittamista ficeistä... Näin minullekin kävi.  ;D

Mutta ovat nuo aika viihdyttäviä tyyppejä, vaikka ei jääkiekosta tietäisi mitään.  ;D
25
Pälinää / Vs: Off-topic #2
« Uusin viesti kirjoittanut Paquette 11-05-2023, 22:02:38 »
Hyvä, jos koe meni läpi!

Oih minäkin haluan Berliiniin! Kokeile menetkö saksalaisesta?  Mulla on joku saksalaiskausi menossa. ;D

Berliini on kyllä kiva paikka, tai ainakin viimeksi oli, mutta siitä on aikaa. Niin kuin kaikesta muustakin matkailusta, vähän kauhistuttaa siksi koko reissu. Miten voi kokeilla, meneekö saksalaisesta?  ;D  Mulla oli kyllä pitkä saksa, mutta ei se ihan taida mennä läpi. Tosin kun olin lapsi ja käytiin Lontoossa, niin joku saksalaispariskunta itse asiassa luuli meitä saksalaisiksi, mikä oli sikäli kummallista, että puhuttiin suomea. Ehkä suomessa on sitten jotenkin samanlainen nuotti? Venäläisiksi on jossain myös luultu. Siitä ja teidän duolingo-saksan hyödyistä Wienissä tuli mieleen, että vähän harmittaa ettei duolingo-venäjää varmaan ihan lähivuosina pääse testaamaan. Olisi kiva päästä käyttämään esim. lausetta "Hevoseni ei ole taiteilija vaan arkkitehti".  ;D  Myös "Sinä olet aave, sinua ei ole olemassa" olisi käyttökelpoinen. Tämän jälkimmäisen voisi joku sanoa Putinille, jos se vaikka sillä lakkaisi olemasta.  ::)

Toivottavasti tuolla pysyy ruma peli sen verran aisoissa ettei tule loukkaantumisia. Ei varmaankaan liity mitenkään Fifiin, että näin toissayönä unta, jossa luin artikkelia Connorista ja Leonista ja jompikumpi niistä sanoi siinä toisesta jonkun runollisen romanttisen kommentin.  ;D
26
Pälinää / Vs: Off-topic #2
« Uusin viesti kirjoittanut Fiorella 11-05-2023, 19:55:51 »
Connorin suojeluvaisto herää, kun Leonia kiusataan, mutta toimii se niillä toisinkin päin yhtä lailla.

Lisään edelliseen viestiini, että ihmeen hyvin se koe meni kumminkin, vaikka jännitti, muistanko yhtikäs mitään. Kyllä se ainakin läpi menee, mutta olen kyllä utelias näkemään, miten kävi. Ei sen numerolla väliä ole, kun otin koko kurssin vain ilokseni ja hyväksi mieleksi, ja sitä olen siitä saanut koko talveksi (plus kymmenen opintopistettä kaupan päälle!).
27
Pälinää / Vs: Off-topic #2
« Uusin viesti kirjoittanut Lizlego 11-05-2023, 09:41:13 »
Paquette,

Oih minäkin haluan Berliiniin! Kokeile menetkö saksalaisesta?  Mulla on joku saksalaiskausi menossa. ;D

Onko tää joku salakavala Draisaitl-efekti? No anyways Draisaitlista tuli mieleen että Vegas vs. Edmonton alkaa kääntyä rumaksi. Ne on miekkailleet ja heiluneet mailojensa kanssa koko sarjan ajan mutta nyt tämän aamun pelissä päästiin jo otteisiin jossa voi oikeasti käydä tosi huonosti. Onneksi tässä ei käynyt pahemmin. Tämän paras anti on se että Connor McDavid ottaa kierroksia kun Leon lyödään maihin. Se kun harvemmin hermostuu.

https://youtu.be/5EoyAL10b-c

Mun hiljaisuus lätkästä kesti niin montako tuntia ;D

//Tuon videon otsikko väittää, että toinen tyyppi menee McDavidin perään, mutta kyllä se McDavid vaan itse hakeutuu sinne.  ;D Oikein kääntyy sinnepäin, kun huomaa että Leon tippunut jäihin.  ;D Eihän se raukka tapella osaa eikä kyllä kannattaisikaan, kun herkät kädet siitä kärsii, mutta ajatus on tärkein.  ;D Ja näyttää siltä, että Leon yrittää sanoa tyypeille, että älkää tehkö mitään tyhmää, mutta tappeluksihan tuo loppu meni siitä huolimatta. ;D
28
Pälinää / Vs: Off-topic #2
« Uusin viesti kirjoittanut Fiorella 11-05-2023, 01:22:09 »
Kiitos, Paquette! Onnea totisesti tarvitaan, sillä tulin vahingossa lukeneeksi ihan muuta kirjaa loppuillan, kun en malttanut laskea käsistäni.  ::)
29
Pälinää / Vs: Off-topic #2
« Uusin viesti kirjoittanut Paquette 11-05-2023, 01:08:21 »
Minä olen lauantaina Berliinissä ja mietin, voisinko sieltä äänestää Suomea. En ole koskaan viisuissa edes vakavissani harkinnut äänestämistä, joten en tiedä miten ne systeemit toimivat, mutta Käärijä on ihan jees, joten voisi kannatuksen vuoksi antaa äänen. Sopisi tänne Tampereelle yhdet viisutkin.  ;D

Oli näköjään keskustassa tänään joku MM-kisojen avajaistapahtumakin vähän sen jälkeen kun kävelin siitä ohi. Jostain syystä oli mennyt ihan ohi sellainen, mutta vähän ihmettelin järjestyksenvalvojia joka kulmalla. Näemmä leijonatkin olivat siellä näyttäytyneet.

Ei se kohdistettu mitenkään kenellekään muutenkaan vaan enemmän sellaista itsekseen hihittelyä josta ei ole tarkoituskaan saada aikaan mitään keskustelua mutta on tuntunut paremmalta kuin täysin kuollut hiljainen foorumi mut ehkä ei sitten kumminkaan ole.

On se parempi kuin kuollut hiljainen foorumi! Uusien viestien ilmaantuminen on myös sinänsä ilahduttavaa.  :)  Sepustelin tähän (tai oikeastaan tuohon alempaan lainaukseen liittyen) äsken jotain pidempää vastaukseksi, mutta en luota siihen että osaisin ilmaista itseäni oikein, joten annan tämän olla nyt näin. Sitä paitsi pitäisi olla nukkumassa.  ::)

Toivottavasti synkät ja raskaat ajat pian helpottavat. Mulla on ollut töiden puolesta tosi raskasta, mutta oma kiva ja sen purkaminen edes jonnekin on pitänyt mielen parempana, mutta ei niiden tarkoitus olekaan oikein ollut herättää keskustelua. Korkeintaan ehkä myötähäpeää ja positiivisemmassa mielessä ilahduttaa, mutta musta on ihan positiivista, että sanotaan, jos siitä sitten jää paska maku suuhun. Se tarkoittaa sitä, että se ei ole onnistunutta toimintaa ja että jotain pitää tehdä toisin, joko selittää asiat paremmin niin että ne aukeavat muillekin tai pitää ne itsellään ja mä tunnustan, että olen ficcienkin yhteydessä todella huono selittämään mitään tai avaamaan asioita niistä tietämättömille niin se helposti johtaa sisäpiiritunteeseen, mitä itsekin inhoan.

Ei ficcien yhteydessä minusta ole tarpeen kauheasti selittää mitään. Itse asiassa alkutiedoissa mielestäni selitetään useammin liikaa kuin liian vähän. Tämä nyt on eri asia kuin tuo taustoitus, mutta esimerkiksi genreihin luetellaan monesti niin yksityiskohtaisia juttuja, että siinä paljastuvat jo tärkeimmät juonikuviotkin. Joskus on kiva ruveta lukemaan jotain, mistä ei yhtään tiedä mistä on kyse ja mihin ollaan menossa.

Täytyy sanoa, että tuossa musiikkivideossa oli jotenkin hyvin häiritsevä estetiikka, varsinkin siinä vaiheessa kun kaikki oli vielä niin sanotusti kivasti.  ;D  Tuo olisi muuten sopinut hyvin myös joulukalunteriin.

Fiorellalle onnea kokeeseen!

30
Pälinää / Vs: Off-topic #2
« Uusin viesti kirjoittanut Fiorella 10-05-2023, 18:09:09 »
Zilah, tsemppiä sinulle ja jaksamista vaikeisiin aikoihin! Toivottavasti pian helpottaisi, ja samoin Lizin työt. Minustakin on ihanaa, että porukkaa on täällä, vaikka jokainen fanittaisi ihan eri asiaa. Yhdessä kuitenkin ollaan! <3

Minullakin on ollut kiireinen vuosi, kun olen opiskellut työn päälle. Mutta elän toivossa, että siitä se helpottaa. Ensi syksynä en kyllä enää ota yhtään lisävalinnaisia kursseja.

Huomenna ranskan koe, ja arvatkaa, olenko yhtään lukenut...  ::) ;D Eipä sillä numerolla väliä ole, mutta olisi tietysti kivempi saada parempi kuin huonompi. Tunnit ja oppiminen ovat olleet tärkeintä minulle. Yksi sellainen voimavara, joka piristi koko talvea!
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10