Kirjoittaja Aihe: Samanlaisia (Albus/Scorpius, K-12)  (Luettu 575 kertaa)

Poissa Pahatar

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 529
 • Rakkautta vain
Samanlaisia (Albus/Scorpius, K-12)
« : 04-12-2021, 21:28:48 »
Nimi: Samanlaisia
Kirjoittaja: Pahatar
Ikäraja: K-12 (vähempikin voisi riittää, mutta varmuuden vuoksi)
Tyylilaji: Slash, romantiikka, fluffy
Paritus: Albus / Scorpius
Vastuuvapaus: J. K. Rowling ja Bloomsbury omistavat tässä tarinassa esiintyvät hahmot. Minä vain lainaan näitä, enkä tosiaankaan tee tällä rahaa.

Yhteenveto: Albus ja Scorpius ovat 5. kouluvuoden jouluaamuna Pottereilla, ja vaihtavat joululahjoja.


Lukijalle: Tämä on kirjoitettu FiFin joulukalenteriin 2021. Söpöilyn puolellehan tämä meni, mutta ei mahda mitään. Oikein hyvää joulun aikaa kaikille!SAMANLAISIA


Albus heräsi hitaasti, ensimmäisenä ajatuksenaan se, että kaikki tuntui jotenkin erilaiselta kuin yleensä. Vähitellen hän oivalsi, että ei ollutkaan Tylypahkan makuusalissa, vaan kotona, omassa huoneessaan. Albus otti yöpöydältä taikasauvansa ja valaisi sillä ympärilleen. Valo osui Scorpiukseen, joka nukkui lattialla patjalla hänen sänkynsä vieressä, ja tämän näkeminen ilahdutti Albusta suuresti. Samassa Albus muisti, että oli jouluaamu.

Albus ajatteli tyytyväisenä, miten tämän vuoden joulunvietto oli järjestynyt. Hän ja Scorpius olivat muutama viikko sitten todenneet ilmoitusluontoisena asiana perheilleen, että aikoivat viettää tämän viidennen kouluvuoden joululoman yhdessä. Ja jos se ei muuten onnistuisi, niin he kaksi jäisivät sitten Tylypahkaan. Asiat olivat tämän jälkeen sujuneet odotettua helpommin. Scorpius oli tullut isänsä kanssa jouluksi Pottereille. Lisäksi oli sovittu, että Albus ja Scorpius viettäisivät täällä muutaman päivän, ja menisivät sitten uudeksi vuodeksi Scorpiuksen kotiin.

Albus nousi istumaan sängyssään. Hän tiesi, että pian muukin perhe alkaisi heräillä, ja joululahjat jaettaisiin alakerrassa aamiaisen yhteydessä. Mutta sitä ennen hän halusi antaa oman joululahjansa Scorpiukselle kahden kesken, eikä kaikkien muiden nähden.
”Scorpius? Nukutko vielä?” Albus kysyi hiljaa.
Vaalea pää liikahti tyynyllä, ja siniharmaat silmät avautuivat puolittain.
”Melkein. Joko on aamu?” Scorpius kysyi katsoen Albusta unisen näköisenä.
”On se”, Albus sanoi ja sytytti taikasauvallaan yöpöydän lampun palamaan. Sen valo oli hänestä mukavan tunnelmallinen muuten hämärässä huoneessa.

”Odota, minulla on jotain sinulle”, Albus sanoi ja kaivoi sänkynsä vierestä paketin, jonka ojensi Scorpiukselle. Tämä otti lahjan vastaan hymyillen.
”Kiitos. Niin minullakin sinulle”, Scorpius sanoi ja nousi ylös. Tämä kaiveli vähän aikaa huoneen nurkassa olevia tavaroitaan, ja tuli sitten joulupaperiin käärityn paketin kanssa takaisin ja ojensi sen Albukselle.
”Kiitos”, Albus sanoi. Hän oli hetken hiljaa, ja jatkoi sitten:
”Kuule, tuo minun lahjani ei ole niin ihmeellinen… mutta oli vaikea keksiä sopivaa.”
”Ihan sama täällä”, Scorpius totesi katsoen Albusta mietteliään näköisenä ja istui sängylle tämän viereen.

Hetken aikaa huoneessa kuului pelkkä paperien rapina, kun molemmat keskittyivät avaamaan lahjojaan. Saatuaan paketin auki Albus jäi tuijottamaan sen sisältöä. Se oli hienosti kehystetty valokuva, ja varsin onnistunut sellainen, otettu joskus syksyllä. Hän ja Scorpius istuivat siinä vierekkäin yhdessä Kolmessa Luudanvarressa iloisen näköisinä. Kuvassa Scorpius kääntyi sanomaan jotain Albukselle, joka alkoi nauraa. Albus tuijotti kuvaa vähän aikaa lumoutuneena ja kääntyi sitten Scorpiuksen puoleen, joka katsoi omaa lahjaansa. Se oli myös kehystetty valokuva heistä kahdesta, otettu viime kesälomalla Pottereilla. He istuivat siinä pihanurmikolla yhdessä ja juttelivat keskenään katsellen välillä kameran suuntaan. Kuvassa aurinko paistoi lämpimästi, ja molemmilla oli vain T-paita ja shortsit päällä.

Scorpius käänsi katseensa Albukseen ja katsoi häntä lämmin ilme silmissään.
”Näköjään meillä oli samanlainen ajatus.”
”No niin oli. Tälläkin kertaa”, Albus totesi. Hän katsoi Scorpiusta hetken sanattomana, ja halasi tätä sitten lujasti. Tuntiessaan Scorpiuksen kietovan kätensä hänen ympärilleen Albus sulki hetkeksi silmänsä, ja ajattelematta asiaa hän painoi kevyen suukon Scorpiuksen poskelle. Scorpius tuntui hätkähtävän hieman, ja Albus irrottautui tästä nopeasti oivaltaessaan, mitä oli tehnyt. Hän tuijotti lattiaan ja tunsi kasvojensa hehkuvan.

”Albus?”
Albus käänsi päänsä ja pakottautui katsomaan Scorpiusta silmiin. Tämä katsoi häntä odottavan ja hämmästyneen näköisenä.
”Sinä suutelit minua äsken poskelle”, Scorpius sanoi katsoen Albusta kiinteästi.
”Joo… anteeksi…” Albus sanoi hämillään.
”Miksi?”
”En tiedä… se vain… tapahtui.”
”Et tiedä?” Scorpius kysyi. Tämä nojautui lähemmäksi, ja Albus tajusi Scorpiuksen ottavan hänen kädestään kiinni, ja pujottavan sormensa hänen sormiensa lomaan.
”Tiedän… sittenkin. Koska sinä… olet sinä”, Albus sanoi hiljaa irrottamatta katsettaan Scorpiuksesta.
Scorpius oli alkanut hymyillä hänelle, ja Albus vastasi hymyyn.
”Miksi poskelle? Kun voisi suudella suulle”, Scorpius sanoi huvittuneen näköisenä.

Vaistomaisesti Albus painoi huulensa Scorpiuksen huulia vasten, ja suuteli tätä. Niin hyvän tuntuiset… Albus ehti ajatella, ja muuta hän ei pystynytkään sitten enää ajattelemaan. Scorpius vastasi suudelmaan, ja Albus tunsi suunnattoman ilon ja tunnekuohun sisällään, ikään kuin olisi halunnut itkeä ja nauraa samaan aikaan. Hän tajusi heidän kietoneen kätensä toistensa ympärille ja oivalsi, ettei olisi halunnut päästää irti koskaan. Tätä hän oli alitajuisesti toivonut ja halunnut niin kauan. Luultavasti siitä hetkestä alkaen, kun oli tavannut Scorpiuksen ensimmäistä kertaa Tylypahkan junassa yli neljä vuotta sitten. Ja joka ikinen päivä sen jälkeen.

Kun suudelma viimein loppui, Albus otti Scorpiuksen kasvot käsiensä väliin ja katsoi tätä syvälle silmiin. Ellei heidän kosketuksensa olisi riittänyt saamaan häntä vakuuttuneeksi Scorpiuksen tunteista, tämän ilme kertoi kaiken.
”Minä rakastan sinua. Silloin, kun meillä oli kaikkein vaikein tilanne… ja olin varma, että tästä ei selvitä, muistan että se oli yksi asia, joka tuntui pahimmalta. Etten ehtisi koskaan sanoa tätä sinulle”, Albus sanoi hiljaa.
”Niin minäkin sinua. Jo silloin, ja aiemminkin”, Scorpius vastasi vakavan näköisenä.
”Mutta nyt…”
”Niin.”

He suutelivat taas, ja Albus ajatteli sillä hetkellä, ettei mikään voisi tuntua hänestä ikinä näin ihanalta. Saada olla yhdessä Scorpiuksen kanssa, oikeasti yhdessä niin kuin kuului olla, koskettaa tätä, ja tulla kosketetuksi… se täytti kaikki hänen haaveensa ja unelmansa. Pitkän ajan päästä he irrottautuivat toisistaan, ja jäivät katsomaan toisiaan silmiin.
”Kerrotaanko porukoille?” Scorpius kysyi katsoen Albusta lämpimästi.
”Ehdottomasti. Vaikka jo tänään. Nyt on vuosi 2021, ei tarvitse olla enää kaapissa”, Albus sanoi päättäväisenä.
”Joo, samaa mieltä. Vaikka koulussa tulee kyllä sanomista.”
”Sanomista on tullut siitä asti, kun aloitettiin koulu.”
”Se on totta. Nyt ne saavat uutta puhuttavaa meistä. Onhan se edes vaihtelua.”

Albus nauroi ja veti Scorpiuksen lähelleen. Hän tunsi itsensä niin uskomattoman iloiseksi, että mikään ei voisi harmittaa häntä juuri sillä hetkellä. Kaikki oli lopultakin kohdallaan.
”Hyvää joulua”, Albus sanoi ja painoi kasvonsa Scorpiuksen hiuksiin.
”Hyvää joulua… rakas”, Scorpius kuiskasi hänen korvaansa.   

 
Why is it that we feel more comfortable seeing two men holding guns than two men holding hands?

Lizlego

 • Vieras
Vs: Samanlaisia (Albus/Scorpius, K-12)
« Vastaus #1 : 04-12-2021, 21:56:43 »
Hauskaa kyllä sinänsä, että kun Harry/Draco ei ole koskaan ollut oma suosikkipari niin Albus/Scorpius on sitten taas ihan oma lukunsa, vaikka itse en ole koskaan tainnut edes heistä kirjoittaa. Nuoret pojat ei ole mun vahvuusaluetta. Vanhemmat kärttyiset äijät on enemmän sitä. ;D Mutta siis tämä oli niin söpö, kun pojat olivat jo kauan tehneet asioita yhdessä niin jotenkin on tosi söpöä että molemmat tuntevat samoin asian suhteen ja haluavat syventää suhdettaan. Joululahjat oli niin ihanat, kun ne selvästi oli niistä yhteisistä hetkistä, joita haluttiin vaalia myöhemminkin. Ja mikäs sen suloisempaa aikaa päätyä yhteen kuin joulu. Vuonna 2021 toivon todellakin, että myös velhomaailmassa on mutkatonta kertoa suhteesta samaan sukupuoleen. Mitähän iskät tähän ilmoitukseen sanoo? ;D

Poissa Nappeli

 • Hassu
 • värkkääjä
 • Viestejä: 1086
 • Kemiat kohtaa
Vs: Samanlaisia (Albus/Scorpius, K-12)
« Vastaus #2 : 07-12-2021, 15:22:32 »
Oi, mikä hana jouluinen söpöstely! <3
Olen yrittänyt tässä kirjoittaa jo moneen kertaan vaikka mitä tähän kommenttiin, mutta pyyhkinyt sitten pois. En vain osaa! Tästä nousi sellainen kokonaisvaltaisen pörröinen ja söpö ja ihastuttava tunnelma, että on hyvin vaikea eritellä kommenttiin yhtään mitään. Kiitos tästä suloisuudesta!

Poissa sulo2

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 93
Vs: Samanlaisia (Albus/Scorpius, K-12)
« Vastaus #3 : 08-12-2021, 14:00:29 »
Kylläpä tässä olikin herkkää ja herttaista menoa <3 Jotenkin tuntuu, että tässä parissa olisi edellytykset vuosisadan rakkaustarinaan, kaikkine jännittävine lisäkäänteineen.

Poissa Pahatar

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 529
 • Rakkautta vain
Vs: Samanlaisia (Albus/Scorpius, K-12)
« Vastaus #4 : 10-12-2021, 21:37:09 »
Suuri kiitos aivan ihanista kommenteistanne Liz, Nappeli ja sulo! Täytyy Albus/Scorpiuksesta todeta se, että luin netistä parikin mielenkiintoista analyysiä tuosta Kirottu lapsi -näytelmästä. Niissä mietittiin sitä, miksi on haluttu luoda tähän näytelmään näin täydellinen homopari, joista sitten kuitenkin lopussa tehdään aika lailla päälleliimatusti ja keinotekoisesti heteroita. ::)

Liz: Mulla on ihan sama juttu, että suhtaudun näihin kahteen ihan eri tavalla kuin H/D:hen, ja tykkään näistä kovasti. Mulla oli tässä vähän ajatuksena, vaikka sitä ei tässä käsitelty, että kun Harry ja Draco olivat melkein menettäneet poikansa, niin tuo näiden keskinäinen suhde ei nyt kuitenkaan kaataisi maailmaa isienkään osalta. Mutta koska en ole erityinen H/D -shipperi, niin itselle tuli sellainen ajatus, että lähinnä närää voi Harrylle ja Dracolle aiheuttaa se, että uhhuh, joudutaan sitten olemaan tekemisissä jatkossakin nuorison takia... Että pitikö näiden kahden nyt löytää juuri toisensa, eikä ketään muuta? ;D

Nappeli: Voi ei, nyt minua jäi vaivaamaan se, mitä olit mahtanut kirjoittaa, minkä pyyhit pois. Pois turha itsekritiikki palautteista! ;D Mutta kiitos paljon. Tämä on minusta niin sopuisa pari, että menee helposti vähän liiankin söpöksi, mutta jouluficciin sen voi ehkä antaa anteeksi.

sulo: Kyllä nämä kaksi hyvin yhteen sopivat minustakin. Jäin miettimään, kun luin kommenttisi, että näistä saisi varmasti hyvän pidemmänkin rakkaustarinan. 

Why is it that we feel more comfortable seeing two men holding guns than two men holding hands?

Poissa Paquette

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 146
Vs: Samanlaisia (Albus/Scorpius, K-12)
« Vastaus #5 : 10-12-2021, 23:35:55 »
Tämä kolmas sukupolvi (vai monesko tämä on? ;D) on mulle lähes täysin vierasta aluetta, jostain syystä kiinnostus ei ole enää ulottunut sinne saakka. Juuri ja juuri tiedän, keitä nämä henkilöt ovat, mutta mulla ei esimerkiksi ole mitään hajua tuosta heillä olleesta vaikeasta tilanteesta, joka tekstissä mainittiin. Toisaalta voipahan ainakin lukea avoimin mielin, kun ei ole ennakkokäsityksiä hahmoista.

H/D:n viehätystä en ole koskaan ymmärtänyt, mutta tässä nuoremmassa parissa vaikuttaa kyllä olevan ainesta. Ellei heidän osaltaan ongelmaksi sitten tule tuo äskeisessä viestissäsi mainitsemasi liika sopuisuus. :D Luulin tarinan alussa, että Albus ja Scorpius jo seurustelevat, mutta olikin iloinen yllätys, että sinne päin oltiin vasta menossa. Olivatpa pojat valinneet kivat lahjat! Tilanteen kehittyminen suukkoineen oli kovin söpöä ja herkkää, toivottavasti perheelle kertominenkin meni yhtä hyvin.

Poissa Pahatar

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 529
 • Rakkautta vain
Vs: Samanlaisia (Albus/Scorpius, K-12)
« Vastaus #6 : 17-12-2021, 11:57:53 »
Paquette, kiitos paljon kommentista, mukavaa jos tykkäsit tästä! Luultavasti jos näistä kahdesta kirjoittaisi pidemmän tarinan, siihen täytyisi miettiä jotain ihan uudenlaista särmää, koska tylsäksihän se alkaa käydä, jos on koko ajan kaikki vain helppoa ja kivaa. ;D

Tuo Kirottu lapsi -näytelmä perustuu ajankääntimen avulla matkusteluun edestakaisin, ja vaikka Albuksella ja Scorpiuksella on hyvät aikomukset, hullustihan siinä oli käydä sekä heille että koko velhomaailmalle. Se olisi voinut olla ihan hyvä tarina kirjana, mutta näytelmän käsikirjoitus jätti kyllä minut vähän kylmäksi, en sitten tiedä, millainen itse esitys on ollut. Kolmas sukupolvi tämä taitaa tosiaan olla, ja tästäkin löytyy kyllä kiehtovia pareja. Tämä on yksi ja James Potter nuorempi / Teddy Lupin on toinen. :D
Why is it that we feel more comfortable seeing two men holding guns than two men holding hands?

Poissa Vendela

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 24
Vs: Samanlaisia (Albus/Scorpius, K-12)
« Vastaus #7 : 26-02-2022, 11:54:01 »
Aww, olipa tämä söpö ja suloinen :) Ihana tuollainen varovainen tunnustelu ja sitten kun huomaakin, että ollaan samalla aaltopituudella niin annetaan mennä ihan kunnolla!

Tämä oli juuri ihana ja sopiva tähän hitaaseen lauantaiaamuuni/aamupäivääni kun ei oikein ole vielä voimia tehdä mitään isompaa mutta on ihanaa kun voi lukea tämmöistä söpöilyä :) Anteeksi kun en osaa sanoa tästä nyt mitään järkevää, mutta hyvin pystyi vielä näin pari kuukautta joulun jälkeen lukemaan tämmösitä joulufluffya :)

Vendela

Poissa Pahatar

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 529
 • Rakkautta vain
Vs: Samanlaisia (Albus/Scorpius, K-12)
« Vastaus #8 : 28-02-2022, 10:11:04 »
Kiitos Vendela kommentistasi! Tämä oli juurikin kevyttä joulusöpöilyä, mutta tosi mukavaa, jos ilahdutti silti. Olisi kyllä kiva kirjoittaa joskus vähän pidempikn ficci näistä kahdesta, pitäisi vaan saada jonkinlainen idea siihen. :D
Why is it that we feel more comfortable seeing two men holding guns than two men holding hands?