Kirjoittaja Aihe: Paras joulu (Harry/?), K-16  (Luettu 1507 kertaa)

Poissa Pahatar

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 576
 • Rakkautta vain
Paras joulu (Harry/?), K-16
« : 17-12-2021, 21:26:39 »
Nimi: Paras joulu
Kirjoittaja: Pahatar
Ikäraja: K-16
Tyylilaji: Slash, PWP, romantiikka, AU
Paritus: Harry / ?
Vastuuvapaus: J. K. Rowling ja Bloomsbury omistavat tässä tarinassa esiintyvät hahmot. Minä vain lainaan näitä, enkä tosiaankaan tee tällä rahaa.

Yhteenveto: Harryn joulu on nautinnollinen Voldemortin kukistumisen jälkeen.


Lukijalle: Tämä on kirjoitettu FiFin joulukalenteriin 2021. Ihanaa joulun aikaa teille kaikille Fifiläisille!PARAS JOULU


Harry oli sängyllä ja keskittyi sisällään aaltoileviin tunteisiin ja mielihyvään. Hän tunsi itsensä venytetyksi ja vähän satutetuksi, mutta samalla kaikki tuntui niin uskomattomalta. Ja täydelliseltä. Vielä paljon paremmalta kuin mitä hän oli koskaan osannut kuvitella.

Käsivarret hänen ympärillään pitivät hänestä lujasti kiinni, ja Harry nojasi niitä vasten ja sulki silmänsä.
”Onko tämä liikaa? Voidaan lopettaa, jos haluat, ihan koska vain”, ääni kuiskasi hänen korvaansa.
”Ei, se on paljon… mutta ei liikaa. En halua lopettaa…” Harry kuuli sanovansa, ja tiesi tarkoittavansa sitä.
”Minä tiedän. Se tuntuu aluksi oudolta… kunnes alkaa tuntua hyvältä.”

Pehmeät huulet painuivat hänen omiaan vasten ja suutelivat häntä halukkaasti ja lämpimästi. Niiden kosketus tuntui niin hyvältä, ja Harry vastasi suudelmaan. Se sai hänen tietoisuutensa hetkeksi pois siitä toisesta asiasta, mikä oli tietenkin tarkoituksenakin. Suudelma sai hänet jälleen rentoutumaan, ja Harry tunsi vartalonsa antavan vähitellen periksi tälle uudenlaiselle tunkeutumiselle. Hitaasti, hyvin hitaasti hän tunsi toisen pääsevän syvemmälle hänen sisäänsä. Hetkeksi puristus kasvoi jälleen, kunnes lieveni taas.

Samalla hän tunsi sormien liikkuvan pitkin hänen vartaloaan, alaspäin… vielä alemmaksi… kunnes nämä löysivät sen, mitä pitikin. Sormet kietoutuivat hänen ympärilleen ja hyväilivät häntä tavalla, joka sai hänet voihkaisemaan ääneen. Harry huomasi ajattelevansa, miten onnekas hän oli, kun sai viettää ensimmäisen kertansa sängyssä juuri tällä tavalla. Näin osaavissa ja taitavissa käsissä.

Hän oli odottanut koko syksyn tätä joulua. Se oli ensimmäinen Voldemortin kukistumisen ja monen raskaan vuoden jälkeen. Kuluneet kuukaudet olivat olleet niin hyvää aikaa, kun ei tarvinnut murehtia mitään, vaan saattoi vain olla ja nauttia elämästä. Ja keskittyä ensimmäistä kertaa omiin haluihinsa ja tarpeisiinsa. Nyt, juuri tässä, ne halut olivat muuttuneet eläväksi todellisuudeksi.

Kaikki oli ollut niin ihanaa: hyväilyt, kosketukset, suudelmat, tunne paljaasta ihosta hänen omaansa vasten. Mutta ehkä ennen kaikkea tietoisuus siitä, että hän oli rakastettu, kaivattu… ja turvassa. Ja että hänelle haluttiin pelkästään hyvää, eikä mitään muuta.

Harry tunsi, että liike oli pysähtynyt ja oivalsi toisen olevan nyt kokonaan hänen sisällään. Täyttäen hänet. Hän hengitti muutaman kerran syvään ja tiesi, että vaikka jo tähänastinen oli ollut paljon, ja herätti hänessä edelleen kahdenlaisia tunteita, hän halusi enemmän.
”Lisää…” Harry kuiskasi.

Toinen alkoi liikkua hänen sisällään edestakaisin hitaasti…. varovaisesti… Tuottaen vähän kipua, ja paljon nautintoa. Samalla sormet alkoivat jälleen hyväillä häntä, ja se kaikki yhdessä tuntui saavan hänet jonnekin tietoisuuden rajamaille. Harry kuuli valittavansa ääneen, ja hän oivalsi liikkeen sisällään voimistuvan, mutta nyt mielihyvä peitti kaiken muun alleen, eikä se enää sattunut. Hänestä tuntui, kuin toinen olisi liikkuessaan pyrkinyt muuttamaan asentoaan, ikään kuin olisi etsinyt jotain. Ja löysikin, Harry tajusi, kun tunsi tämän osuvan hänen sisällään sellaiseen kohtaan, joka vei nautinnon ihan uudelle tasolle.

Se tapahtui uudelleen… ja uudelleen. Harry tunsi vartalonsa kaareutuvan taaksepäin ja tajusi äännähtävänsä samalla, kun sormet hyväilivät häntä nopeammin ja määrätietoisemmin. Se tuntui koko ajan paremmalta, ja miellyttävä kuumuus hänen alavatsassaan kasvoi koko ajan. Miten tämä saattoikin olla näin hyvää? Harry ajatteli hämärästi, ettei pystyisi kestämään tällaista tunnetta ja ihanuutta enää pitkään. Mielihyvä voimistui ja tuntui valtaavan hänet kokonaan, ja hän antoi sille periksi ja kuuli huutavansa. Huipulle… ja yli… ja sitten suunnaton helpotus valtasi hänet.

Jonkin ajan kuluttua Harry avasi silmänsä ja katsoi Siriusta. Tämä suuteli häntä ja jäi katsomaan häntä lämpimästi, mutta pieni huoli silmissään. Se kuitenkin hävisi, kun Harry alkoi hymyillä Siriukselle, ja tämä vastasi hymyyn.
”Hyvää joulua, Harry. Rakastan sinua”, Sirius sanoi hiljaa ja painautui Harrya vasten.
”Minäkin rakastan sinua”, Harry kuuli Remuksen kuiskaavan hänen korvaansa. Remus painoi hyväilevän suudelman Harryn poskelle samalla, kun vetäytyi varovasti pois hänen sisältään.
”Niin minäkin… teitä kumpaakin. Hyvää joulua”, Harry sanoi. Hän piti molemmista miehistä kiinni ja tunsi itsensä onnellisemmaksi kuin koskaan.
   
Why is it that we feel more comfortable seeing two men holding guns than two men holding hands?

Lizlego

 • Vieras
Vs: Paras joulu (Harry/?), K-16
« Vastaus #1 : 18-12-2021, 12:29:32 »
Että tämmöistä joulun viettoa Voldemortin kukistumisen jälkeen.  ;D Paljon parempaa kuin alkuperäisteoksen kukistumisen jälkeinen elämä ja varsinkin iso plussa siitä, että Remus ja Sirius ovat vielä hengissä. Arvasin kyllä Remuksen aika äkkiä, koska on vaikea keksiä kovin montaa henkilöä, joihin Harry luottaisi niin paljon, mutta Siriuksen läsnäolo yllätti. Harry oli kai otettu mukaan kimppaan, koska en voi olla ajattelematta, että Sirius ja Remus oli pari ensin ja sitten Harry oli kimppalisäys. Oli miten oli niin jotenkin tosi söpöä ja lempeää menoa. Tuollainen ensimmäinen kerta olisi aika ihanteellinen. Jep, tästä tuli hyvin taas rakentava kommentti.  ;D

Poissa sulo2

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 137
Vs: Paras joulu (Harry/?), K-16
« Vastaus #2 : 18-12-2021, 17:57:10 »
Miksi oi miksi minä kuvittelin tässä, että Voldemort olisikin jäänyt henkiin ja ollut siellä takamiehenä, vähän konttoristin näköisenä? (Voldie kukistui, mutta ei kutistunut. Katso kuvat!) Mutta kyllähän Sirius ja Remuskin olivat alan asiantuntijoita! Herkkää ja herkullista, nam!

Poissa Pahatar

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 576
 • Rakkautta vain
Vs: Paras joulu (Harry/?), K-16
« Vastaus #3 : 23-12-2021, 23:26:58 »
Kiitos paljon kommenteistanne!

Liz: Kyllähän tässä minullakin oli ajatuksena, että Remus ja Sirius olivat pari, koska muuten eivät varmaan olisi mahtuneet samaan sänkyyn, vaikka Harry olikin siinä välissä. Tässä oli ehkä itseltä vähän sellainen normijouluvastainen ajatus, että voisihan sitä joulua näinkin viettää. ;D Ihanaa, jos tykkäsit!

sulo: Repesin kyllä antaumuksella tälle:
Miksi oi miksi minä kuvittelin tässä, että Voldemort olisikin jäänyt henkiin ja ollut siellä takamiehenä, vähän konttoristin näköisenä?

Täytyy sanoa, että tälläistä tarinaa minulta ei taida irrota nyt eikä tulevaisuudessakaan. Mutta mitä jos sinä kirjoittaisit sellaisen?  ;D
Why is it that we feel more comfortable seeing two men holding guns than two men holding hands?

Poissa Vendela

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 24
Vs: Paras joulu (Harry/?), K-16
« Vastaus #4 : 25-02-2022, 10:27:17 »
Ajattelin ja toivoin alusta asti, että Remus olisi tämä Harryn salaperäinen rakastaja. Sitten kun tuolla sanottiin Sirius niin olin hetken että "okei, no meneehän sekin" ja mikä ilahdus kun heti seuraavassa hetkessä se on kuin onkin Remus joka vetäytyy Harryn sisältä :D Jee!

Ihana ja suloinen pikkuporno oli tämä :) Kivasti helpotti tuon Kesäillassa ficin seksin puutetta ;) Tai siis kun siinä hommat jäi juuri pahimmoilleen kesken, niin tässä sitten olikin vain sitä itseään!

Kyllä Harryn keplaa noiden kahden ihanuuden syleilyssä viettää joulunsa. Ja toivottavasti kaikki muutkin päivät elämänsä loppuun saakka. Nämä kolme ovat toisensa ansainneet sodan jälkeen!

Kiitos tästäkin, ihanaa kun olen löytänyt täältä uusia tekstejäsi joita en ole aikaisemmin lukenut. Ihan mahtavaa, että olet innostunut taas ficcailemaan <3

Vendela

Poissa Pahatar

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 576
 • Rakkautta vain
Vs: Paras joulu (Harry/?), K-16
« Vastaus #5 : 28-02-2022, 10:17:03 »
Vendela, kiitos paljon kun luit ja kommentoit tätäkin muiden lisäksi! Minulla oli tämän kanssa ajatuksena, että vitsi olisi juuri kolmen kimpassa, mikä ei heti alussa tule esiin. ;D Tosi mukava kuulla, jos tykkäsit, tämä oli tosiaankin juuri sitä itseään. Mikähän siinä muuten on, että minä ja muutkin näkevät helposti juuri Remuksen Harryn kumppanina tämän tyyppisissä jutuissa, kun Liz kommentoi aiemmin myös vähän samalla tavalla.

On ollut kyllä ihanaa kirjoittaa kaikenlaista pitkästä aikaa, kun meni niin kauan, ettei tullut kirjoitettua mitään.  :D
Why is it that we feel more comfortable seeing two men holding guns than two men holding hands?

Poissa Paquette

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 195
Vs: Paras joulu (Harry/?), K-16
« Vastaus #6 : 23-11-2022, 22:18:43 »
Minä en arvannut kumpaakaan henkilöistä, vaikka varmaan olisi pitänyt sen perusteella, että tässä selvästi oli joku kokeneempi ja Harrylle turvallinen hahmo. Vähän odottelin, josko tekeillä olisi jonkinlainen isompi yllätyskäänne (Voldemort olisi ollut aika kova kyllä ;D), mutta olihan tässäkin sopivasti yllätystä. En osannut odottaa kolmen kimppaa, vaikka jossain vaiheessa kävikin mielessä, että Harryn kumppani tuntuu kevyesti ylettyvän joka puolelle häntä. :D

Ekalla lukukerralla hahmojen paljastuessa vähän mietitytti ajatus Harryn nuoresta iästä ja siitä, että nimenomaan kummisetä ja opettaja ovat johdattelemassa seksin saloihin, mutta selvästi suostuvaisiahan tässä kaikki olivat, ja kokemus oli Harrylle ilmeisen onnistunut ja hyvä.

Poissa Pahatar

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 576
 • Rakkautta vain
Vs: Paras joulu (Harry/?), K-16
« Vastaus #7 : 25-11-2022, 15:10:08 »
Paquette, kiitos todella paljon, kun jaksoit lukea ja kommentoida tätä! Kiva nähdä sinua täällä muutenkin pitkästä aikaa. :D

Chanslash ja etenkin kolmen kimppa menevät tosiaan aika laillakin ns. sopivaisuuden rajoilla, ja kyllähän tällainen suhde oikeassa elämässä arveluttaisi aika laillakin, vaikka näin ficeissä näillä on kiva leikkiä. ;D Tässä ajattelin, että Harry oli jo ehtinyt täyttää 18, eli ei ollut sentään ihan nuori, vaikka eihän se ikäeroa tai tuota kummisetä ja opettaja-asetelmaa muuta. Ilahduin kovasti tuosta, että sen paremmin kolmen kimppa kuin henkilötkään eivät olleet arvattavissa, kun pelkään usein olevani ihan ennalta arvattava näiden kanssa. Harry/Voldemort -ficci olisi tosiaan jotain, mutta sen saa joku muu kirjoittaa. ;D
Why is it that we feel more comfortable seeing two men holding guns than two men holding hands?

Poissa Paquette

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 195
Vs: Paras joulu (Harry/?), K-16
« Vastaus #8 : 25-11-2022, 22:39:30 »
Hih, kiitos, vaikka kyllä minä täällä olen käynyt koko ajan, mutta en ole saanut valmista julkaistavaa, enkä toisaalta ole oikein uskaltanut lukea muiden ficcejä, kun yritän kirjoittaa itse.  :(  Mutta pitäisi varmaan vain ruveta kirjoittelemaan viestejä vähän matalammalla kynnyksellä.  :)

Itse asiassa mietin heti kommentin julkaisun jälkeen, että mainintani Harryn nuoresta iästä oli vähän hassu, kun hän kumminkin oli ihan täysi-ikäinen, mutta ikäeroa ja tuota asetelmaa varmaan enemmän ajattelin.

Poissa zilah

 • Sydänten kapteeni
 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 2514
 • "Olet tullut laivaan, luumuseni?"
  • Zilahin Kirjasto
Vs: Paras joulu (Harry/?), K-16
« Vastaus #9 : 18-02-2023, 20:29:41 »
Olipa aivan ihana tarina, vaikka chanslash nyt ei mitenkään suosikkigenreni olekaan. Pitkästä aikaa on taas motivaatiota lukea, ja tämä tunnelmallinen pikkupalanen sai hymyn huulille ja lämpimän tunteen sydämeen. Kiitos! <3


zilah

Poissa Pahatar

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 576
 • Rakkautta vain
Vs: Paras joulu (Harry/?), K-16
« Vastaus #10 : 19-02-2023, 21:48:39 »
zilah, kiitos paljon kun jaksoit lukea ja kommentoida tätä! :D Todella kiva, jos tämä ilahdutti, etenkin jos chanslash ei yleensä niin iske. Ylipäätään on tosi mukava kuulla, jos ficci-innostus on palannut. :D
Why is it that we feel more comfortable seeing two men holding guns than two men holding hands?