Kirjoittaja Aihe: Kesäiltana (Harry/Remus), K-12  (Luettu 704 kertaa)

Poissa Pahatar

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 529
 • Rakkautta vain
Kesäiltana (Harry/Remus), K-12
« : 01-02-2022, 21:29:21 »
Nimi: Kesäiltana
Kirjoittaja: Pahatar
Ikäraja: K-12
Tyylilaji: Chanslash, romantiikka (fluffy), AU
Paritus: Harry / Remus
Vastuuvapaus: J. K. Rowling ja Bloomsbury omistavat tässä tarinassa esiintyvät hahmot. Minä vain lainaan näitä, enkä tosiaankaan tee tällä rahaa.

Tiivistelmä: Harry ja Remus ovat pari ja viettävät kesäiltaa saarella yhteisessä kodissa.


Lukijalle: Tämä ficci on itsenäinen jatko-osa kauan sitten kirjoittamalleni tarinalle Yö ennen aamunkoittoa, joka on tänä päivänä hyvinkin AU, samoin kuin tämäkin. Harry on tässä 20-vuotias ja Remus 40-vuotias. Tämä on kirjoitettu FiFin Siirappia ämpärikaupalla –haaste III:een. Haasteen mukaan tarinan piti olla songfic, joka pohjautuu Joe Cockerin kappaleeseen You Are So Beautiful

Omistan tämän ficin zilahille, joka laittoi tämän ihanan haasteen alulle, sekä Lizille, joka hiljattain totesi kaipaavansa romanttista luettavaa. :DKESÄILTANA


Harry istui kalliolla ja katseli auringonlaskun värjäämää iltataivasta. Remus oli hänen vieressään, tämä oli kietonut kätensä hänen ympärilleen, ja Harry nojasi päätään Remuksen olkapäätä vasten. Heillä oli tapana istua lämpiminä iltoina rannalla, katsella merta ja vain nauttia olostaan. Ja toistensa seurasta.

Siitä oli vuosi, kun Remus oli hakenut Harryn Pyhästä Mungosta ja tuonut kotiinsa saarelle. Sen jälkeen Harry oli alkanut toipua nopeasti, ja viime kuukausina hän oli tuntenut olevansa taas ennallaan. Tai oikeastaan vielä enemmänkin. Niitä muutamia viikkoja lukuun ottamatta, jotka Harry oli viettänyt yhdessä Remuksen kanssa täällä Siriuksen kuoleman jälkeen, hän ei ollut tuntenut oloaan koskaan todella onnelliseksi. Ennen kuin nyt, kun hän sai elää yhdessä Remuksen kanssa ja vain olla. Täällä kukaan ei odottanut, kysellyt tai vaatinut häneltä mitään. Voldemort oli lopullisesti poissa, velhomaailma ei tarvinnut enää pelastusta, ja Harry sai vihdoin keskittyä itseensä ja omaan elämäänsä. Ja Remukseen.
 
Harry kohotti päätään ja suuteli Remusta poskelle. Tämä kääntyi katsomaan häntä ja hymyili.
”Alkaako olla kylmä?”
”Ei ole. Sinä pidät minut lämpimänä. Sisäisesti ja ulkoisesti.”
”Niinkö?” Remus kysyi. Tämä katsoi Harrya syvälle silmiin ja suuteli häntä.
”Niin”, Harry vastasi hiljaa ja suuteli vuorostaan Remusta. Hänestä tuntui, että mikään ei voisi ilmaista riittävän hyvin sitä, miltä hänestä tuntui. Miten onnellinen hän oli Remuksen kanssa, ja miten paljon rakasti tätä. Mutta hänellä oli loppuelämä aikaa kertoa se Remukselle. Sanoilla ja teoilla.

Remus tiivisti otettaan Harrysta, ja hän painautui lähemmäksi tätä. He istuivat rannalla, kunnes alkoi hämärtää. Viimein Remus liikahti ja katsoi Harrya kysyvästi.
”Joo, mennään vaan sisään. Sinä näytät siltä, että kaipaat teetä”, Harry sanoi katsoen Remusta huvittuneena.
”Ja sinä iltapalaa. Olet vieläkin vähän liian laiha, vaikka syöt ihan hyvin”, Remus totesi.
”Sovitaanko, että minä syön, jos sinä syöt?”
”Sovittu.”

Harry hymyili Remukselle heidän noustessaan ylös kalliolta ja suunnatessaan mökille vievälle polulle. Tuntui mukavalta olla Remuksen huolenpidon kohteena, ja toisinpäin. Remus kiinnitti jatkuvasti huomiotaan Harryn hyvinvointiin, mutta tällä oli paha tapa jättää omalta osaltaan aterioita väliin. Tai valvoa aivan liian myöhään, jos oli uppoutunut hyvään kirjaan tai johonkin muuhun mielenkiintoiseen. Viime aikoina niin oli kuitenkin käynyt yhä harvemmin, koska Harry oli alkanut puuttua asiaan.

Heidän päästyään mökille Harry havaitsi komean tunturipöllön, joka istui mökin ulkoportaalla ja naksutti nokkaansa sen näköisenä, että oli odotellut siinä jo hyvän aikaa. Pöllöllä oli mukanaan kirje ja paketti. Remus irrotti kirjeen pöllön jalasta, ja tämä lähti lentoon. He menivät sisään, ja Remus avasi kirjeen.
”Keneltä se on?” Harry kysyi.
”Kustantajalta”, Remus sanoi katsoen Harrya ilahtuneen näköisenä.
”Eli silloin… tuossa paketissa on…”
”Minun kirjani, kyllä. Avaa se, jos haluat.”

Harry avasi paketin nopeasti ja otti sieltä esiin kirjan. Se oli paksu, musta ja kovakantinen. Kannessa luki kultaisilla kirjaimilla Pimeyden voimat ja kuinka suojautua niiltä. Tämän alla oli vähän pienemmillä kirjaimilla R.J. Lupin.
”Ihan loistavaa. Tätä on odotettu”, Harry sanoi lämpimästi.
Remus hymyili Harrylle ja jatkoi kirjeen lukemista.
”Mitä siinä lukee?” Harry kysyi hetken hiljaisuuden jälkeen.
”Hän kirjoittaa, että ensimmäinen painos on jo nyt myyty ennakkotilauksina loppuun, ja he tekevät toisen painoksen mahdollisimman pian. Tämä on nimetty Tylypahkan ylempien luokkien oppikirjaksi ensi syksynä”, Remus sanoi.
”Sehän on todella hienoa! Tuleeko sinusta tämän myötä rikas?”
Remus nauroi vastaukseksi.
”Tuskin. Mutta tällä tulen toimeen ainakin jonkun aikaa, vaikka en tekisi mitään muuta.” 

Harry katsoi Remusta tuntien itsensä suunnattoman iloiseksi ja onnelliseksi tämän puolesta. Ja tunsi ylpeyttä miesystävästään. Remus oli kirjoittanut kirjaa pari vuotta, ja Harry tiesi, miten paljon sen julkaiseminen merkitsi Remukselle.
”Minä laitan meille syötävää, niin voit rauhassa katsella sitä”, Harry sanoi Remukselle, joka oli jo jättänyt kirjeen pöydälle ja selaili kirjaa.
”Tämä ei olisi kyllä myynyt ollenkaan samalla tavalla ilman sinun esipuhettasi”, Remus totesi hymyillen.
”Sillä ei pitäisi olla mitään merkitystä. Kirja on muuten yksinomaan sinun kirjoittamasi, alusta loppuun asti”, Harry tokaisi harmistuneena.
”Näin se nyt kuitenkin menee”, Remus sanoi katsoen Harrya huvittuneena.
”No, hyvän asian puolesta”, Harry vastasi samalla, kun otti voileipätarvikkeita kaapista.

He nauttivat illallista, tosin Remuksen oli vaikea saada silmiään irti kirjasta. Ja Harryn Remuksesta. Hän katseli tätä puhumatta mitään ja ajatteli, että vieläkin, vuoden tiiviin yhdessäolon jälkeen, hänen oli vaikea uskoa tätä todeksi. Heidän erotessaan neljä vuotta sitten Harry oli ollut varma, ettei heidän suhteellaan olisi ikinä mahdollisuuksia. Kaikki olosuhteet olivat olleet sitä vastaan. Ja sitten Remus oli yllättäen palannut takaisin hänen elämäänsä, kun hän oli jo ehtinyt luopua toivosta Remuksen ja kaiken muunkin suhteen. Harry tiesi, että jossain vaiheessa hänen pitäisi alkaa ajatella sitä, mitä haluaisi tehdä työkseen, mutta ei vielä. Hänellä oli tarpeeksi rahaa elämiseen, ja toistaiseksi hän halusi vain olla Remuksen kanssa rauhassa täällä, missä kukaan ei vaivannut heitä. 
   
Alkoi olla myöhä, ja Remus oli edelleen syventynyt kirjaan. Harry ajatteli, että Remus viettäisi koko yön kirjan parissa, ellei hän keksisi jotain, joka veisi tämän ajatukset muualle. Hän meni levysoittimen luokse, mietti hetken ja laittoi sitten levyn soimaan.
”Remus?”
”Niin?” Remus sanoi hajamielisellä äänellä nostamatta katsettaan.
”Voisitko tanssia minun kanssani?”
Remus katsoi hämmästyneenä Harrya. Hän seisoi Remuksen edessä ja ojensi kätensä tälle. Remus laittoi kirjan pöydälle ja nousi ylös. Harry veti Remuksen lähelleen ja kietoi kätensä tämän ympärille, ja Remus teki samoin. He alkoivat keinua hitaasti yhdessä musiikin tahdissa.

You are so beautiful
To me…


“Parantumaton romantikko”, Remus sanoi hiljaa.
”Vain sinun kanssasi”, Harry vastasi ja suuteli Remusta, joka vastasi siihen lämpimästi.
”Ei hassumpi idea, täytyy myöntää. Tämä tuntuu aika mukavalta.”
”Sinä tunnut mukavalta. Ihan joka tavalla.”

Can´t you see
You´re everything I hoped for
You´re everything I need…


“Rakastan sinua. Tiesitkö sen?” Harry sanoi katsoen tiiviisti Remusta.
”Ehkä… vaikka sitä ei ole aina helppo uskoa.”
”Miksi ei?”
”Sinä olet liian hyvää ollaksesi totta”, Remus sanoi katsoen Harrya lämmin ilme silmissään.
”Ei kun sinä. Sinä olet parasta, mitä elämä voi tarjota. Ikinä.”
”Harry… minäkin rakastan sinua.”

You are so beautiful
To me
You are so wonderful
To me…


He suutelivat, ja Harry sulki silmänsä nauttien Remuksen huulten lämpimästä kosketuksesta omiaan vasten. Hän tunsi Remuksen silittävän hänen selkäänsä ja painautui tiiviimmin tämän syliin. Harry ajatteli, että Remus onnistui pelkästään läheisyydellään tuomaan hänen sisälleen onnen ja rauhan. Elämänkumppani… ystävä… rakastettu… rakastaja. Ajatus viimeksi mainitusta sai nautinnollisen tunteen syttymään hänen sisälleen. Harry kosketti kielellään hyväilevästi Remusta ja ilahtui tajutessaan tämän vastaavan samalla tavalla. Suudelma syveni, ja heidän huultensa välinen kosteus lisääntyi. Harry puristi Remusta lähemmäksi itseään ja tunsi Remuksen reaktion tämän keskivartalossa.

You are so beautiful
To me…


Harry irrottautui hitaasti suudelmasta ja hymyili Remukselle.
”Olisitko halunnut lukea vielä?” Harry kysyi samalla, kun veti Remuksen mukanaan kohti makuuhuonetta.
”Taisit juuri pitää huolta siitä, että en halua”, Remus sanoi katsoen Harrya silmät tuikkien.
He päätyivät makuuhuoneeseen, ja Harry nojautui selälleen sängylle. Remus tuli hänen viereensä ja kietoi kätensä hänen ympärilleen.
”Muistatko silloin neljä vuotta sitten? Sinut oli siihen aikaan paljon vaikeampi vietellä kuin nykyään. Joskus ajattelin, että et sittenkään välittänyt minusta”, Harry sanoi hymyillen.
”Tiedät kyllä, että välitin. Mutta sinä olit vasta 16, ja se ahdisti minua. Vastustin sinua niin kauan kuin pystyin. Kunnes en enää voinut.”
”Se oli ihanaa… että et voinut.”

Harry katsoi Remusta tuntien halun ja kaipauksen tätä kohtaan täyttävän mielensä, ja hän näki Remuksen katsovan häntä samalla tavalla. 
”Rakas”, Harry kuiskasi Remukselle.
”Sinä olet”, Remus sanoi hiljaa, ja veti Harryn syliinsä.
 
« Viimeksi muokattu: 02-02-2022, 09:16:18 kirjoittanut Pahatar »
Why is it that we feel more comfortable seeing two men holding guns than two men holding hands?

Lizlego

 • Vieras
Vs: Kesäiltana (Harry/Remus), K-12
« Vastaus #1 : 02-02-2022, 06:58:07 »
No hitsi sehän loppui kesken. Just kun oltiin menossa asiaan hehe. No ei, katsoin jopa ikärajan ensin. ;D  Joka tapauksessa ja seksiä tai ei, tämä oli tosi romanttinen ja on tosi suloista että Harry huolehtii Remuksesta ja toisinpäin eikä vain jomminkummin päin. Musta oiskin aika luontevaa että Harry olisi joutunut Pyhään Mungoon ja oisin ehkä halunnut tietää siitäkin vaiheesta enemmän vaikka tähän se kai ilmeisesti otettu lähinnä syvyyttä tuomaan. Toi tanssikohtaus oli niin ihana ja tässä tekstissä oli muutenkin sellainen suloisen romanttisen huokailtava tunnelma. En osaa kuvata sitä muuten mutta se on musta just oikea tunnelma tähän haasteeseen. Nyt sitten jos saisi irrallisena jatkona sen puuttuvan seksikohtauksen. ;D ;D

Tämän syvällisempää kommenttia musta ei saa aamusella irti mut halusin kuitenkin yrittää.  ;D

Poissa Pahatar

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 529
 • Rakkautta vain
Vs: Kesäiltana (Harry/Remus), K-12
« Vastaus #2 : 02-02-2022, 08:56:45 »
Kiitos paljon kommentista, Liz, tosi kiva jos tykkäsit! :D Joo, keskenhän se loppui, mutta jotenkin tuntui, että nyt ei minulta korkeampaa ikärajaa irronnut. ;D Harryn Pyhään Mungoon joutuminen on kerrottu tuossa Yö ennen aamunkoittoa -ficin viimeisessa luvussa, ja ajattelin tämän olevan jatkoa siihen, eli se tuli sieltä. Seksikohtausta tähän jatkoksi en lupaa, mutta jos toisiin tarinoihin sitten. ;D

Nyt vaan pitäisi saada sulta luettavaksi sitä lupaamaasi romantiikkatekstiä joko tästä haasteesta tai ihan muuten vaan.  :D
« Viimeksi muokattu: 02-02-2022, 08:58:26 kirjoittanut Pahatar »
Why is it that we feel more comfortable seeing two men holding guns than two men holding hands?

Lizlego

 • Vieras
Vs: Kesäiltana (Harry/Remus), K-12
« Vastaus #3 : 02-02-2022, 10:22:38 »
Miksen mä muista Harryn Mungoon joutumista ollenkaan??? :o :o :o Todellakin iskenyt dementia, mutta tuon ficin nimen muistan ja sen että olen aikoinaan tykännyt. Pitää kai palailla vanhoille lähteille.  ;D ;D

Poissa sulo2

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 93
Vs: Kesäiltana (Harry/Remus), K-12
« Vastaus #4 : 04-02-2022, 19:10:11 »
No nyt oli herkkää! Miksi oi miksi tämä ei ole canonia?

Olet kyllä löytänyt hyvin sellaisen taianomaisen kiireettömän tunnelman, jossa romantiikalle on tilaa. Pistää miettimään, onko sellaisia mahdollisuuksia täällä ei-taikamaailmassa tarpeeksi ja miten kallista sellainen vetäytyminen saattaa ollakaan... Tällä tekstillä oli kyllä mielenkiintoisia ulottuvuuksia.

Poissa Pahatar

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 529
 • Rakkautta vain
Vs: Kesäiltana (Harry/Remus), K-12
« Vastaus #5 : 05-02-2022, 14:08:03 »
Liz, eihän noita ikivanhoja tekstejä voi kukaan muistaa, hyvä kun hädin tuskin muistaa itse. :D Tuntuu, että näitä on tullut kirjoiteltua kauemmin kuin mitä välittää edes ajatella... ;D

sulo, kiitos paljon, kun jaksoit lukea ja kommentoida! Minustakin tämän pitäisi olla canonia, ja ainakin sen, että Remus olisi jäänyt eloon. :'( En muuten tullut ajatelleeksi tätä kirjoittaessani tuota, että miten helppoa tai halpaa tosiaan olisi vetäytyä pois muusta maailmasta, mutta totta on, että rahaa se vaatisi, ainakin jonkin verran. Tässä ja tuossa vanhassa ficissä ajattelin, että tuo talo oli aika pieni ja vaatimaton, missä he asuivat, mutta kuitenkin omalla saarella, ettei Remus päässyt tekemään kenellekään pahaa ihmissutena. :)
Why is it that we feel more comfortable seeing two men holding guns than two men holding hands?

Poissa Fiorella

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 882
 • Hyvän tuulen kotisatama
Vs: Kesäiltana (Harry/Remus), K-12
« Vastaus #6 : 14-02-2022, 21:28:48 »
Tämä se jos mikä oli ihanalla tavalla siirappia. ❤ Minusta tämän teki vielä ihanammaksi se, että se oli matalalla ikärajalla. En tarkoita, etteikö romantiikkaa voisi olla korkeallakin ikärajalla, mutta sellaista ystävänpäivän suloista söpöstelyä on ihaninta lukea kun se pysyy siinä söpöstelytasolla.

Lainaus
Remus oli hänen vieressään, tämä oli kietonut kätensä hänen ympärilleen, ja Harry nojasi päätään Remuksen olkapäätä vasten. Heillä oli tapana istua lämpiminä iltoina rannalla, katsella merta ja vain nauttia olostaan. Ja toistensa seurasta.
Tämä jo alkoi heti niin suloisesti! Oi miten ihana olisi vain istua lähekkäin ja olla onnellinen siitä, että joku erityisen rakas on siinä vieressä. ❤

Tässä vielä teki tuo koko tilanne kaikesta niin kaunista. Sodan, sairaalan ja kaiken menetyksentäyteisen jälkeen saa viimein vain olla, rentoutua ja nauttia elämästä. Oma saari tekee vielä muusta maailmasta irtautumisesta mahdollista ihan konkreettisesti. Itse asiassa ajattelin ensisijaisesti saaren tarkoitukseksi sitä, että Harry saa vähän etäisyyttä kaikkeen entiseen, ja vasta ficin lopussa oivalsin sen merkityksen myös Remukselle. Totta tosiaan, ihmissuden kannalta se on turvallista ja rauhallista myös!

Lainaus
Kaikki olosuhteet olivat olleet sitä vastaan. Ja sitten Remus oli yllättäen palannut takaisin hänen elämäänsä, kun hän oli jo ehtinyt luopua toivosta Remuksen ja kaiken muunkin suhteen.
Jotenkin tässä ficissä Harryn ja Remuksen suhde tuntui todella luonnolliselta ja uskottavalta. Kumpikin huolehtii toisistaan ja parantaa toistensa sisimmän haavoja rakkaudellaan, ja se on niin tasavertaista, vaikka voisi helposti ajatella, että ei olisi. Olit onnistunut tässä kuvauksessa niin hienosti!

Remuksen kirjahaaveen toteutuminen sai tuntemaan yhtä suurta onnea ja ylpeyttä toisen menestyksestä kuin Harrykin tunsi! Remuksen tietäen, voi helposti kuvitella, kuinka iso juttu tämä on hänelle ollut ja miten valtavan tärkeää oman kirjan pitäminen viimein fyysisesti käsissään hänelle oli, vaikuttipa sen julkaisuun ja menestykseen Harryn esipuhe tai ei. Se oli myös onnistunut lisä tarinaan niin, että kaikki ei vain pyörinyt Harryn ympärillä. Pidin siitä, miten kumpikin sai tilaa ja aikaa tässä ficissä, ja miten arvokkaalta sait tämän heidän yhteisen iltansa tuntumaan! ❤ Kylvän nyt sydämiä, mutta ihan aiheesta! :D

Lainaus
“Parantumaton romantikko”, Remus sanoi hiljaa.
”Vain sinun kanssasi”, Harry vastasi ja suuteli Remusta, joka vastasi siihen lämpimästi.
Awws!  :-* Söpöä.

Poissa Pahatar

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 529
 • Rakkautta vain
Vs: Kesäiltana (Harry/Remus), K-12
« Vastaus #7 : 15-02-2022, 15:02:53 »
Kiitos paljon Fiorella, kommenttisi ilahdutti minua ihan tosi paljon! :D Minustakin tähän sopi tämä matalampi ikäraja parhaiten, vaikka enimmäkseen tulee kirjoitettua korkeammalla. Tähän se ei vain jotenkin tuntunut oikealta tai tarpeelliselta. Harry/Remusta ei ole paljon tullut kirjoitettua, mutta jostain syystä näen nämä kaksi juuri tällaisina yhdessä: hyvin rakastavina ja tasavertaisina ikäerosta huolimatta. Mietin tuota kirjajutun mukaanottoa, mutta ajattelin että se toisi tähän lisää sisältöä, ja oli kiva kuulla, jos se oli onnistunut valinta. Tosi mukavaa, jos tykkäsit tästä! :D
Why is it that we feel more comfortable seeing two men holding guns than two men holding hands?

Poissa Vendela

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 24
Vs: Kesäiltana (Harry/Remus), K-12
« Vastaus #8 : 25-02-2022, 10:17:42 »
Oi, Yö ennen päivänkoittoa, sitä en olekaan lukenut aikoihin! Muistan hämärästi sen tapahtumat, joten tämän lukeminen oli sillä tavalla mutkatonta :) Muistan miten tosi paljon tykkäsin tuosta ficistä ja aivan ihanaa, että olet kirjoittanut sille tämmöisen pörröisen ja siirappisen jatko-osan!

Harry/Remus on parituksena kyllä tosi toimiva ja heistä lukisi ilolla enemmänkin. Tässä oli aivan ihana tunnelma ja sellaista lempeyttä mitä vain toisiaan rakastavien hahmojen välillä voi olla. Ihanan kiirettön tunnelma ja vähän ehkä harmistuin kun tämä loppuikin siihen missä kaikki hauskuus vasta alkaa ;D Mutta sen tarinan aika on sitten toisen kerran, eikös niin?

Kiitos tästä, tämä sai hymyn huulille :)

Vendela

Poissa Pahatar

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 529
 • Rakkautta vain
Vs: Kesäiltana (Harry/Remus), K-12
« Vastaus #9 : 28-02-2022, 10:48:48 »
Kiitos paljon Vendela myös tästä kommentistasi! Sinulla on ollut jo ihan urakka näiden minun ficcieni kanssa. :D

Jostain syystä minusta oli mukava kirjoittaa tämä niin, että varsinaiseen asiaan ei ihan ehditty, tuntui jotenkin söpömmältä tässä tapauksessa niin. Kiva kuitenkin, jos tykkäsit tästä siitä huolimatta. :D Jatko-osaa juuri tähän tarinaan ei näillä näkymin ole luvassa, mutta jos joskus saan aikaan sen Harry/Remus ABO-ficin, niin siinä mentäisiin sitten tietysti pidemmälle. ;D

Tosi ilahduttavaa, kun olet jaksanut lukea sekä tämän että nuo muutkin ficit ja vielä kommentoida jokaista, kiitos paljon! :D
Why is it that we feel more comfortable seeing two men holding guns than two men holding hands?

Poissa Paquette

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 146
Vs: Kesäiltana (Harry/Remus), K-12
« Vastaus #10 : 24-03-2022, 00:35:55 »
(Tämäkin kommentinalku on ollut mulla säilöttynä luultavasti lähes fikin julkaisusta lähtien... ::))

Minulla ei ole viime aikoina ollut romantiikalle otollinen mieliala, joten fikkien lukeminen ja varsinkin kommentointi on tuntunut hankalalta. Jostain syystä tämä paritus nyt kuitenkin oli sellainen, että näinkin hempeää menoa luki ihan mielellään. Saattaa johtua siitä, että minulla on molempiin hahmoihin aika neutraali suhde, joten heistä voi lukea suuremmin stressaantumatta. Paritus puolestaan on vähemmän tuttu ja sitä myötä tuoreen oloinen, sekä toki toimiva myös.

Jostain syystä minulle tulevat tästä hyvin elokuvalliset tunnelmat. Voisin kuvitella tämän loppukohtaukseksi, jossa tekstit alkavat pyöriä kun kappale vielä soi taustalla. Remuksen kirjan julkaiseminenkin jotenkin sopii mielikuvaani tietyntyyppisistä elokuvista. Toisaalta tätä ajatusta pyöritellessä mieleen tulee melko vahvasti myös sellainen loppukohtaus, jossa jompikumpi hahmoista on kuollut ja toinen muistelee heidän yhdessä kokemiaan asioita, mutta tämähän ei ollut ollenkaan sellainen tarina, onneksi.  :D

Kaiken kaikkiaan tämä nähdäkseni täyttää siirappihaasteen vaatimukset esimerkillisesti.  ;D

Poissa Pahatar

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 529
 • Rakkautta vain
Vs: Kesäiltana (Harry/Remus), K-12
« Vastaus #11 : 24-03-2022, 13:09:37 »
Paquette, kiitos paljon kommentistasi myös tähän! Sinulla täytyy olla ihan mieletön itsekritiikki, mitä kommentointiin tulee. Voin vain sanoa, että kun tajusin tänä aamuna, että olit kommentoinut myös tätä ficciä, olin aika lailla sekaisin päästäni pelkästä riemusta. ;D

Harry/Remusta ei ole kauheasti kirjoitettu suomeksi, mutta jostain syystä näen nämä kaksi hyvinkin romanttisina yhdessä, ehkä siksi että koen molemmat hahmot pohjimmiltaan kilteiksi, varsinkin toisiaan kohtaan. Hauska kuulla, jos tässä oli sinusta elokuvanomaista tunnelmaa. Tätä siirappihaastetta ei ollut aluksi ihan helppo täyttää sen vuoksi, että idean saaminen siihen oli jostain syystä vaikeaa, ennen kuin tulin ajatelleeksi näitä kahta. Ihanaa, jos pidit tästä! :D
« Viimeksi muokattu: 24-03-2022, 13:11:42 kirjoittanut Pahatar »
Why is it that we feel more comfortable seeing two men holding guns than two men holding hands?