Kirjoittaja Aihe: Kirjoittajien offtopic  (Luettu 131564 kertaa)

Poissa Fiorella

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 950
 • Hyvän tuulen kotisatama
Vs: Kirjoittajien offtopic
« Vastaus #810 : 21-08-2023, 13:33:33 »
Lainaus
tuli tänään lenkillä mieleen hirveän vahvasti miten aikoinaan kommentit on syöneet oman luottamuksen siihen mitä rakastaa fanfictionissa ja varmaan sen takia siitä minkä olisi pitänyt olla mukava ja itseilmaisua kehittävä harrastus onkin tullut itsetuntoa ja luottamusta näkemykseen syövä harrastus.
Ihanaa, että kuitenkin pystyt käsittelemään näitä asioita ja puhumaan siitä, Liz. <3 Joka tapauksessa kirjoittamisen nimenomaan tulisi olla iloa tuottava harrastus, mutta olet kyllä ennenkin sanonut, että joskus sitä vertaa enemmän pakkoon tai suunnilleen ulos oksentamiseen, kun tekstin on vain tultava ulos. Muistan, että mietin tätä silloin kovasti. Ikävää, jos nimenomaan kommentit ovat tuoneet sitä tunnetta, ettei olisi hyvä kirjoittaa jotakin paritusta.

Lainaus
Jos taas sanoo, että ei yleensä pidä tästä parituksesta tai se on itselle vieras/vaikea, mutta tykkäsi silti lukea siitä tässä ficissä, onko se silloin loukkaus? Minusta se on paremminkin iso kohteliaisuus, jos saa omalla tekstillään jonkun ihmisen pitämään sellaisestakin, mistä tämä ei yleensä pidä.
Kieltämättä noin olen saattanut itsekin usein kommentoida, nimenomaan siinä mielessä, että vaikka tyypillisesti en pitäisi jostakin, niin juuri tässä ficissä pidin. Minäkin olen ajatellut sen kohteliaisuudeksi kirjoittajalle, joka on onnistunut silloin keskivertoa paremmin tehtävässään. :D

Lainaus
Eilen mietin myös sitä  että ei se ole vieläkään liian  myöhäistä kerätä itsetunnon rippeitä tuohon paritukseen liittyen ja vain tehdä niin kuin itse haluaa. Itsehän sitä on antanut liiaksi valtaa muiden ihmisten mielipiteille ja antanut niiden jopa tappaa jotain omasta sisäisestä rakkaudesta niin että se on jotenkin katkeraa. Ei sitä kukaan muu tiedä eikä korjaa kuin henkilö itse.
Mainio tapa ajatella, että voi kuitenkin itse muuttaa tilannetta omalta osaltaan ja ehkäpä saada myös muut näkemään, että ovat olleet väärässä tai ainakin ahdasmielisiä asian suhteen?  :)

Paikalla Lizlego

 • värkkääjä
 • Viestejä: 142
Vs: Kirjoittajien offtopic
« Vastaus #811 : 24-08-2023, 09:35:27 »
Eihän se sitä sano, että ihmiset pahalla kommentoisi, mutta pahalta ne kommentit silti tuntuu, kun tuntuu siltä että tekee asiat ihan väärin ja samalla siitä tulee tunne, että lukija on nyt alentunut lukemaan sitä tekstiä vaikkei siitä niin pidäkään parituksen tai muun näkemyksen takia ja sitten siitä alentumisesta pitäisi olla kiitollinen ja kauhean ilahtunut vaikka omassa mielessään lähinnä ajattelee, että syöksykää kaikki sementtiin mielipiteinenne ja menkää sitten kirjoittamaan ja lukemaan vaikka lisää sitä iän ikuista Sirre/Remppaanne kun sitä niin rakastatte. ;D

Fiorella, jos ei kirjoittaminen olisi kuin oksentamista, mä olisin lopettanut tämän jo aikoja sitten, mutta musta oli yllättävää todeta että omasta näkökulmasta negatiiviset kommentit Sirius/Severukseen aiheuttaa yhä niin vahvaa epätoivoa. Olisi jotenkin luullut, että siitäkin olisi jo päässyt, mutta se osui niihin kirjoittamisen kaikista aktiivisimpiin aikoihin, jolloin vielä oli virtaa. Se oli se mistä kaikki lähti alamäkeen ja tuli se anteeksi että olen olemassa - tunne, jota vastaan yhä taistelee. Se ristiriita, että tekisi mieli samaan aikaan toteuttaa kaikki, mitä enemmistö dissaa ja vihaa ja toisaalta lakata vaan olemasta. Vuoropäivin kumpikin voittaa.  ;D Mutta varmaan jollain tasolla joku rakkaus tähän harrastukseen on ollut poissa niistä päivistä lähtien, kun tajusi että ei fanfictionissa olla yhtään sen avarampikatseisia oikeasti kuin missään muussakaan. Nykyään ei sentään tule ihan niin törkykommenttia.

//Niin ja toki se tunne on myös ettei pidä kirjoittaa mitäön mitä itse oikeasti rakastaa, koska eihän se niin pahalta olisi tuntunut että ihmiset näkee sen parituksen vaan vihaseksinä ellei se olisi ollut ja jossain mielessä olisi vieläkin itselle rakas ihan muuten. Vähän niin kuin että ei pidä tehdä mitään mikä on itselle rakasta koska kyllä muut ihmiset kommentteineen sen rakkauden tuhoaa. Ei se auta tunteeseen ettei se tapahdu tahallaan. Kaikki mikä on itselle tärkeää ja rakastaa pitää pitääkin ihan vain itsellään. Se vaan että ei kun ei se pysy. Joko pitäisi olla tosi varma itsestään ettei se vaikuta ettei muut jaa näkemystä ja myös usein kommentoi sen ettei jaa tai sitten pitäisi pystyä olemaan kirjoittamatts tai ainakaan julkaisematta kun tietää että se vaikuttaa.

« Viimeksi muokattu: 24-08-2023, 11:15:06 kirjoittanut Lizlego »

Paikalla Lizlego

 • värkkääjä
 • Viestejä: 142
Vs: Kirjoittajien offtopic
« Vastaus #812 : 20-09-2023, 15:36:31 »
Jaa neljä viikkoa sitten olen ollut sitä mieltä, että ei saa tai kannata kirjoittaa mitään mitä rakastaa. ;D No ehkä ei, jos se on itselle liian herkkää. Tai kannattaa se kirjoittaa, koska siitä saa itse kiksit, mutta jakaa sitä ei kannata muiden kanssa ennen kuin on itse sisäistänyt ja käsitellyt, miksi se on itselle niin herkkä.

Mutta tuskin kannattaa kirjoittaa sitäkään, mitä ihan hirveästi vihaa, ellei löydä siihen jotain näkökulmaa, mikä naurattaa, koska kaikkeen kyllä löytää näkökulman, mikä naurattaa. Se on onneksi yhä oman kirjoittamisen vakio, että kaikki naurattaa. ;D Välillä itkettää mutta enimmäkseen kuitenkin naurattaa. Ihan sama mikä aihe. Nyt kun lätkässä on ollut änärin puolella pinnalla valmentaja Mike Babcockin potkut niin kukkuu tottakai mielessä, että aiheessa olisi omat huumorin aineksensa. Ainakin BizNasty ja sen ensimmäinen ajatus munankuvista.  ;D

https://www.suomikiekko.com/2023/09/mike-babcockista-leviaa-lisaa-iljettavia-tietoja-nhl-legenda-kertoo-karun-tarinan-laski-sika-mikset-lopeta/

Poissa Fiorella

 • viilee tyyppi
 • Viestejä: 950
 • Hyvän tuulen kotisatama
Vs: Kirjoittajien offtopic
« Vastaus #813 : 20-09-2023, 21:06:48 »
Jotain hyvää sai BizNastykin tosiaan aikaan! Vaikka sitten siksi, että sillä tuli kikkelikuvat ekana mieleen. ;D Helpottunut olo joukkueen nuorukaisten suhteen, jos ei ole tuommoinen kiusaaja enää niitä valmentamassa. Sellaiselle pitäisi olla nollatoleranssi. Tuosta jutusta jäi mieleen se, että väitettiin sen parantaneen tapojaan, ja sitten kumminkin heti aloitti samalla tavalla kiusaamaan kuin ennen.  ::)

Onpas viikot menneet nopeasti, hui. Mutta toivon, että inspiraatiota nyt riittää, julkaisitpa tai et! <3

Paikalla Lizlego

 • värkkääjä
 • Viestejä: 142
Vs: Kirjoittajien offtopic
« Vastaus #814 : 21-09-2023, 00:15:22 »
BizNastyn oma puhelin on täynnä munankuvia niin siksi sille tulee mieleen ne, kun puhutaan että valmentaja katsoisi kuvia puhelimelta. Niitä sen puhelimesta löytyisi. Lähettelee kaikille, myös Babcockille.  ;D Ehkä siitä voisi kirjoittaa.  ;D Olen kyllä vakuuttunut, että kyseessä ei ollut tutustuminen vaan nimenomaan törkykuvien löytäminen ja se oli tosiaan aloittanut sen jo heti sillä juniorileirillä heinäkuussa pari kuukautta sitten.  :P